Nova aplikacija donosi uzbuđenje i besplatne nagrade korisnicima širom Crne Gore!

    3 meseca pre 667 pregleda Izvor: PV Informer

Upoznajte novu zabavno-korisnu igru koja vam omogućava osvajanje fantastičnih nagrada bez ulaganja novca i bez registracije. Predstavljamo inovativnu mobilnu aplikaciju koja će obradovati ljubitelje igara grebalica širom Crne Gore. Aplikacija, koja nosi naziv „Greb Greb“, omogućava korisnicima besplatno učešće u igri i šansu da osvoje sjajne nagrade poput iPhona, televizora, mikrotalasne pećnice, putovanja za dvoje, računara, igračaka i mnogo više.

Sve nagrade su finansirane od strane sponzora koji se reklamiraju u aplikaciji. Jedinstvena karakteristika ove aplikacije je potpuna besplatnost pružajući korisnicima pravi užitak igre bez ikakvih finansijskih obaveza. Dnevno se dobijaju tri grebalice na svakih 6 sati, a gledanjem Google reklama korisnici mogu dobiti dodatne grebalice. Aplikacija je osmišljena da bude održiva, a svakodnevne nagrade se dodeljuju nasumično između korisnika. Osim toga, aplikacija nudi prostor za reklamiranje, namjenjen pravnim i fizičkim licima iz Crne Gore, koji mogu promovisati svoje proizvode/usluge, ili ih ponuditi da budu u vidu nagrada u samoj aplikaciji.

„Greb Greb“ je aktivna vec mjesec dana i ima preko 500 srećnih dobitnika. Aplikacija je postigla veliki uspjeh na Google Play prodavnici i nalazi se na prvom mjestu (#1 Trending) u kategoriji besplatno-zabavnih aplikacija!

Ne propustite priliku da se pridružite ovom uzbuđenju i preuzmete besplatnu aplikaciju danas! „Greb Greb“ aplikaciju možete skinuti na linku ispod:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grebgreb