Mali Oglasi
EXIT

U funkciji nova rasvjeta u glavnoj ulici

  • 4 mjeseca pre
  • 614 pregleda

Kako je i obećao direktor Direkcije za razvoj i investicije opštine Pljevlja, dip. ing. građevine Nenad Rubežić, nova rasvjeta u glavnoj pljevaljskoj ulici je stavljena u funkciju u ovoj nedelji.

Od poslova na rasvjeti u glavnoj ulici ostalo je da se uklone stubovi stare rasvjete. Direkcija za izgradnju i investicije u tenderskoj dokumentaciji u dijelu koji se odnosi na tehničke specifikacije predvidjela je dekorativne svjetiljke javne rasvjete tipa “valentino /24LED/55W/ ili ekvivalento”, kao i da na završetak stuba treba da bude “fi60mm”, prilagođen za montažu “valentino LED svetiljke Schreder, ili ekvivalentno”. “BB solar” koja je prihvaćena za izvođača radova, dostavila je karakteristike tražene svjetiljke “valentino” navedene u katalogu proizvođača.

Od ostalih radova u glavnoj ulici ostalo je da se kompletira postavljanje granitnih i behaton ploča u gornjem dijelu ulice. Navedeni materijal za popločavanje je već pristigao, osim granitnih ploča u boji koje trebaju uskoro da budu dostavljene.

Takođe je potrebno postaviti drvored kao i završetak radova na izgradnji stepenica koje iz glavne ulice vode na trg Đorđa Peruničića.

Po riječima direktora Direkcije za razvoj i investicije opštine Pljevlja, Nenada Rubežića, uskoro će biti raspisan tender za izbor izvođača radova za izvođenje radova na izgradnji stepenica prema trgu Đorđa Peruničića.

Copyright © 2019 PV Informer. Sva prava zadržana.