Nova vlast podijelila mjesta po dubini, pročitajte šta je kome pripalo

    2 sedmice pre 1139 pregleda Izvor: cdm.me

Nova vlast je raspodijelila direktorska mjesta i funkcije po dubini. Tom raspodjelom Demokratskom frontu pripašće direktorska mjesta u Agenciji za elektronske medije, Agenciji za nadzor osiguranja, kao i Agenciji za zaštitu konkurencije i Agenciji elektronske komunikacjke i poštansku djelatnost.

Kadar Demokratskog fronta rukovodiće Plantažama i Upravom carina.

Takođe, kadar DF biće na direktorskim pozicijama u Montekargo, Željezničkom prevozu, Željezničkoj infrastrukturi i Upravi za željeznice.

Predsjednik Borda direktora u EPCG biće iz koalicije Mir je naša nacija, a direktor iz DF-a. Ista situacija biće i u Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu i u Budvanskoj rivijeri.

Predsjednik Borda direktora Luke Bar biće iz DF, a direktor iz Mir je naša nacija.

Pokret za promjene imace direktora u Aerodromima Crne Gore, a predsjednik Borda biće iz DF-a.

Koaliciji Mir je naša nacija imaće direktore u Skijalištima Crne Gore, Upravi za saobraćaj i Upravi javnih radova, Zavodu za zapošljavanje, Regionalnom vodovodu, Institutu “Simo Milošević”, Arhivi, Civilnom vazduhoplovstvu, Radio-difuznom centru i Zavodu za dječiju i socijalnu zaštitu.

Toj koaliciji takođe treba da pripadnu funkcije predsjednika odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja, Željezničkog prevoza, Budvanske rivijere, Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO), Monteputa, Montenegrobonusa i Instituta za crnu metalurgiju.

Direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo biće iz SNP-a, a predsjednik Borda direktora biće iz koalicije Mir je naša nacija.

Mjesta izvršnih direktora koaliciji Crno na bijelo pripašće u novoj Upravi prihoda, Zavodu za školstvo, Upravi za dijasporu, a mjesta predsjednika Borda direktora u Upravi za ljekove i u Morskom dobru.

Direktor Kastelo Montenegro AD Pljevlja biće iz SNP-a, a predsjednik Borda direktora iz DF-a.

Direktor Uprave za javne radove biće iz koalicije Mir je naša nacija.

Direktor Agencije za investicije Crne Gore biće iz PzP, a predsjednik Borda iz DF-a.

PzP-u će pripasti mjesto direktora Zavoda za hidrometeorlogiju, a direktor Uprave pomorske sigurnosti biće iz koalicije Crno na bijelo kao i direktor Poreske uprave i Centra za ekotoksikološka ispitivanja i Centra za konzervaciju i arheologiju.

Socijalistička narodna partija bi trebalo da dobije direktorska mjesta u Fondu za zdravstvo, Uprava za izvršenje krivičnih sankcija, Službenom listu i Upravi za igre na sreću, a iz iste partije biće predsjednik Borda direktora Agencije za nadzor osiguranja.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 13644 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8043 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7218 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6777 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6550 pregleda
%d bloggers like this: