Novi uspjeh takmičara Karate Kluba „POTOCI“

    2 meseca pre 284 pregleda Izvor: PV Informer

U doba pandemije i corona virusa, takmičari POTOKA nastavljaju sa radom i uspjehom na E-takmičenjima koji se organizuju preko Sportdatine karate platforme, a učestvuju takmičari iz čitavog svijeta.

Na „Sportdata eTournament World Series – Kata #5 Arawaza“ osvojene su 1 zlatna i 1 bronzana medalja. Luka Klačar je osvojio prvo, a Dušan Borović 3. mjesto.

Do sada su takmičari POTOKA učestvovali na 17 E-turnira na kojima su bili veoma uspješni pa je Luka Klačar osvojio 3 zlatne, 3 srebrne i 3 bronzane medalje i nalazi se na 4 mjestu svjetske rang liste. Neda Beljkaš je osvojila 9 zlatnih, 3 srebrne i 3 bronzane medalje i nalazi se na 2 mjestu svjetske rang liste, a Dušan Borović je osvojio 5 zlatnih, 3 srebrne i 3 bronzane medalje i nalazi se na 3 mjestu svjetske rang liste.

Pored ovih takmičara medalje su odvajali Jakov Cupara, Nataša Šubarić, Filip Jović, David Rondović, Matea Leovac i Sanja Ristanović.

Zbog poznate zdravstvene situacije i Corona virusa i pored nedostataka zvaničnih takmičenja, državnih i balkanskih, takmičari Karate kluba POTOCI su i na ovaj način pokazali kvalitet i u veoma jakoj svjetskoj konkurenciji postigli odlične rezultate, što ih svrstava u najuspješnije takmičare u 2020. godini u našem gradu.

Trenerski tim Slavka i Ružica Maksimović i pored teške situacije uspjevaju da članove kluba drže na okupu i pripremaju za buduće nastupe, pripremajući i takmičare u kadetsko-juniorskoj kategoriji za predstojeće Državno prvenstvo.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 13222 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8012 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7195 pregleda

Kupiću vodenicu i vratiti je crkvi

19. juna 2020. 6520 pregleda
%d bloggers like this: