Novović: Plaćeničko, propagandno glasilo širi lažni mit o ugroženosti Srba

    1 godina pre 300 pregleda Izvor: PV Informer

Teze o progonu Srba u Crnoj Gori istinite su taman kao i sve ostalo što je propagandno glasilo „In4s“ objavljivalo od osnivanja do danas. Jer, otkud onda toliko „ugroženih“ Srba koji danas obavljaju funkcije u vlasti, a na koje su došli sa poslova u javnoj upravi, zdravstvu, visokom obrazovanju, iz privatnog sektora koji je imao podršku države, i to sve u doba tog „nezapamćenog progona“?, istakao je Radule Novović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

-Koliko je u doba „progona“ iz državnog budžeta svake godine izdvajano za rad Srpskog nacionalnog savjeta u Crnoj Gori?-upitao je Novović.

Zato, po njemu, jasno je da je i „kampanja“ za popis – koju, u ime Beograda, sprovodi plaćeničko propagandističko glasilo – od samog starta zasnovana na lažima i manipulacijama.

-Čuveni mit o ugroženosti Srba uvijek i svuda ovog puta potpuno je smiješan, baš kao i pokušaji afirmatora „srpskog sveta“ da utiču na slobodu opredjeljenja građana Crne Gore. Svakako, drago nam je što možemo konstatovati da se Beograd odlučio umiješati u popis posredstvom portala ”In4s”- istakao je Novović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: