Od 1. februara u Pljevljima počinje sa radom tehnička podrška do izbora Ekološkog inspektora za Pljevlja

    3 dana pre 274 pregleda Izvor: PV Informer
REDAKCIJA –

U Upravi za inspekcijske poslove Crne Gore je u proceduri postupak izbora Ekološkog inspektora za opštinu Pljevlja, a na osnovu Zakona o državnim službenicima i namještenicima. Potrebno je da se sprovede kompletna zakonska procedura oko raspisivanja javnog oglasa, provjere znanja i svega drugog što je predviđeno zakonom.

Od 1. februara počinje tehnička podrška za opštinu Pljevlja do izbora Ekološkog inspektora za Pljevlja. Radi se o službenom licu koji će biti angažovan od Uprave za inspekcijske poslove i privremeno raditi na ekološkim poslovima u Pljevljima, uz pojačanu saradnju i kontrolu inspektora iz Podgorice i Berana.

Redakcija portala je takođe iz Agencije za zaštitu prirode i životne sredine Crne Gore dobila informaciju da je se ušlo u proceduru otvaranja kancelarije Agencije u Pljevljima, gdje je i Hidrometeorološki zavod u Pljevljima. Trenutno se radi na poslovima dobijanja saglasnosti za korišćenje te kancelarije od Uprave za imovinu, jer je u njihovom vlasništvu. Čim se dobije pozitivan odgovor biće izdato obavještenje o satnici i danima u kojim će kancelarija raditi.

Neće se primati novozaposleni već će postojeći službenici Agencije određenim danima boraviti u Pljevljima. Planirano je da kancelarija radi utorkom i petkom od 9-14 časova, ali će konačna odluka o radu kancelarije biti saopštena na sajtu Agencije kad sve bude spremno za rad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

%d bloggers like this: