“OLDTAJMER KLUB PLJEVLJA” POSTAVIO TABLE SA PORUKOM “VOZI – ŽIVOT NE UGROZI”

    8 meseci pre 389 pregleda Izvor: https://www.pvinformer.me/

U okviru projekta “Sigurnost i bezbjednost učesnika u saobraćaju” NVU „Oldtajmer klub Pljevlja“ je postavio table saporukom “Vozi – Život ne ugrozi”. Poruka ima za cilj da upozori vozače da brzinu prilagode uslovima puta i na taj način izbjegnu neženjene posledice i ne dovedu u opasnost kako svoj, tako ni živote drugih učesnika u saobraćaju.

Table su postavljene na tri putna pravca: Pljevlja – Đurđevića Tara u mjestu Odžak; Pljevlja – Granični prelaz Ranče na Trlici; Pljevlja – Metaljka u mjestu Dajevića Han.

Projektom se želi povećati bezbjednost svih učesnika u saobraćaju ( pješaka, vozača) na području opštine Pljevlja. Cilj da učesnike u saobraćuju upoziromo na moguće neželjene posledice nepoštovanja pravila bezbjednosti saobraćaja. Poboljšanje bezbjednosti u drumskom saobraćaju je veoma  kompleksan izazov kako na nacionalnom  tako i na lokanom nivou i rješenje ovog izuzetno složenog  problema  je u multisektorskom, multitematskom  i muldidisciplinarnom  pristupu  uz angažovanje svih segmenta društva.

Glavni cilj projekta je povećanje nivoa svijesti građana o značaju poboljšanja sigurnosti i bezbijednosti u saobraćaju, radi očuvanja ljudskih života, materijalnih vrijednosti.

Projekat je podržan od strane Ministarstva saobraćaja i pomorstva Crne Gore, a kroz javni konkurs “Čuvaš sebe, čuvaš druge”.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 22207 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8415 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7814 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7645 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7606 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7378 pregleda
%d bloggers like this: