OO SNP Pljevlja: Za đedovinu Rudnika se zabrinuše oni koji su od te đedovine kupovali nekretnine svugdje, a najmanje u Pljevljima

    2 sedmice pre 516 pregleda Izvor: PV Informer

Nakon što se još nismo dozvali k sebi od saopštenja, još uvijek vladajuće grupe građana, o uspješnosti njihovog upravljanja Pljevljima, u kojem su skoro pa uspjeli da ugase sva lokalna preduzeća, juče je iz iste kuhinje stiglo još jedno. Ovaj put nas iz lokalnog DPS-a upozoravaju da su moguće političke zlupotrebe u Rudniku od strane tek izabranog Odbora direktora ovog preduzeća, odnosno da se krčme funkcije kao da je u pitanju nečija đedovina.

DPS upozorava na mogućnost zloupotrebe i dijeljenje funkcija?!! DPS upozorava da Rudnik nije ničija đedovina?!! Koji emotikon da se stavi da se opiše stanje svakog zdravomislećeg Pljevljaka kada mu se kroz saopštenje onih istih koji su zgradu Rudnika pretvorili u partijski štab pokušava ovakva doza licemjerstva predstaviti kao briga za opšte dobro i poslovanje Rudnika.

Isti oni koji su profit ostvaren mukotrpnim radom radnika na pljevaljskim kopovima, koristili da sponzorišu podgorički ženski rukomet, dok su pljevaljska djeca zbog loših i neadekvatnih uslova napuštala sportske kolektive u Pljevljima. Oni, koji su svoj politički kadar slali iz Rudnika u Odbore drugih preduzeća, valjda da im na „skromnu platu od 1000 eura“ daju bonus za lojalnost partiji. A da ne govorimo o reaktivaciji pojedinih partijskih vojnika iz penzije, pošto valjda u Pljevljima nije bilo mlađih, nezaposlenih i stručnih kadrova.

I prije nego je novi Odbor direktora počeo sa radom, dušebriznici se zabrinuše za đedovinu Rudnika. Oni koji su od te đedovine kupovali nekretnine svugdje, a najmanje u Pljevljima.

O iskrenosti njihove brige, najbolje govore ironično-satirični komentari naših sugrađana. Nadamo se da ih i ne čitaju, jer u suprotnom prestaće sa saopštenjima a mi ostati uskraćeni za onu dozu humora i satire koju je pljevaljsko podneblje uvijek njegovalo.

OO SNP Pljevlja

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 18. april

17. aprila 2021. 19:11

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 20230 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8296 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7492 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7421 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7261 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7072 pregleda
%d bloggers like this: