Opština Pljevlja raspisala više tendera

    11 mjeseci pre 579 pregleda Izvor: portaltvpljevlja.me

Na otvoreni postupak javne nabavke  koji je opština Pljevlja raspisala za nabavku tečnog goriva (euro dizel i motorni brnzin) stigla je samo jedna ponuda. Prema riječima Blaža Šubarića, službenika za javne nabavke opštine Pljevlja ponudu je dostavio Jugopetrol AD Kotor. Procjenjena vrijednost nabavke je 37 hiljada eura a Jugopetrol je ponudio 36.575 eura. Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda ocjenila je ponudu ispravnom tako da se narednih dana očekuje potpisivanje ugovora sa Jugopetrolom.

Otvoreni postupak javne nabavke za izgradnju rezervoara „Boljanići“ raspisan je 12. jula 2019. godine. Procjenjena vrijednost radova je 36.000 eura a otvaranje ponuda zakazano je za 22. avgust 2019. godine.

Ponovljeni tender za nabavku tri putnička motorna vozila opština Pljevlja  raspisala je 24. jula 2019. godine. Procijenjena vrijednost radova je 30 hiljada eura a otvaranje ponuda zakazano je za 2. septembar 2019. godine.

Otvaranje ponuda za oba tendera je javno a Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda će ocjeniti ispravnost i vrednovati prispjele ponude, nakon čega će donijeti rješenje o izboru. Od dana uručenja rješenja čekaće se rok za žalbe u trajanju od 10 dana nakon čega će se potpisati ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6055 pregleda