Mali Oglasi
EXIT

Osmi Kongres DPS-a 30. novembra

  • 4 mjeseca pre
  • 181 pregleda

Glavni odbor Demokratske partije socijalista Crne Gore je na današnjoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, usvojio prijedlog Predsjedništva partije da osmi Kongres DPS bude održan 30. novembra 2019. godine.

Glavni odbor je usvojio i niz odluka koje se odnose na broj i način izbora delegata za predstojeći Kongres, dinamiku održavanja pripremnih aktivnosti i druge.

Govoreći o proteklim opštinskim izbornim konferencijama, koje su rezultirale izborom novih sastava lokalnih odbora partije i predsjednicima odbora, predsjednik Đukanović je izrazio zadovoljstvo načinom na koji su konferencije održane i njihovim rezultatima, kao i pokazanim jedinstvom, kreativnošću i sposobnošću sagledavanja predstojećih izazova.

U tom smislu, on je kazao da će glavni zadatak novih sastava opštinskih odbora i svih ostalih organa partije biti dostizanje zacrtanog cilja – još veći uspjeh DPS na izborima koji će biti održani 2020. godine. Predsjednik Đukanović je istakao da očekuje da će i pripreme za predstojeći Kongres proteći sa punom sviješću o važnosti ostvarivanja tog cilja. Glavni odbor je čestitao Opštinskom odboru Kotor na formiranju nove lokalne vlasti u toj opštini, koju će predvoditi DPS.

Copyright © 2019 PV Informer. Sva prava zadržana.