Otvaranje ponuda 21. oktobra

    12 mjeseci pre 336 pregleda Izvor: tvpljevlja.me

Otvaranje ponuda na tenderu za izgradnja stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić” odloženo zbog objavljene izmjene tenderske dokumentacije.

Opština Pljevlja raspisala je otvoreni postupak javne nabavke za izgradnju stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić” u Pljevljima. Prema riječima Blaža Šubarića službenika za javne nabavke Opština se u skladu sa članom 90. Zakona o javnim nabakama opredijelila za skraćeni rok podnošenja ponuda u otvorenom postupku javne nabavke od 22 dana od dana objavljivanja tenderske dokumentacije iz razloga što se građevinska sezona završava, a pomenuto stepenište je veza dva platoa, jednog koji je u sklopu glavne ulice gdje se radovi završavaju, a drugi plato Trg Đorđija Peruničića koji nije predmet radova. Procijenjena vrijednost radova sa uračunatim PDV-om je 150.000 eura.

Javno otvaranje ponuda, bilo je zakazano za 10. oktobar ali je prema riječima Šubarića odloženo za 21. oktobar 2019. godine zbog objavljene izmjene tenderske dokumentacije. Odluka o izboru najpovoljnije ponude donijeće se u roku od 60 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6608 pregleda