Otvorena poslovnica ALTA PAY – OSTOJIĆ COMPANY

    1 sedmica pre 2655 pregleda Izvor: PV Informer

Juče je u Pljevljima, u Ulici Kralja Petra, svečano otvorena nova finansijska institucija ALTA PAY – OSTOJIĆ COMPANY koja će unaprijediti finansijske usluge dostupne građanima našeg grada. Ova institucija nudi sveobuhvatne usluge slanja i prijema novca u državi i inostranstvu preko Western Uniona gde se vrši brz i siguran transfer novca u/iz više od 200 zemalja, plaćanja računa i taksi omogućavajući jednostavnije i efikasnije upravljanje finansijama.

Ova inicijativa dolazi kao odgovor na potrebu za modernim i pristupačnim finansijskim uslugama koje su prilagođene svakodnevnim potrebama naših sugrađana. Naša misija je da olakšamo svakodnevne transakcije i pružimo podršku lokalnoj zajednici kroz sigurnu i brzu uslugu.

Uz savremenu tehnologiju i stručan tim profesionalaca, nova finansijska institucija će omogućiti građanima Pljevalja brze i pouzdane transakcije, bez obzira na to da li šalju novac rodbini, plaćaju komunalne usluge ili takse. Posebno smo ponosni na naš inovativni sistem za plaćanje računa koji omogućava korisnicima da sve svoje obaveze regulišu na jednom mjestu, štedeći vrijeme i resurse.

“Ostojić Company”, poznata po svojoj posvećenosti kvalitetu i inovacijama, odlučila je da iskoristi svoje resurse kako bi ušla u sektor platnog prometa. Nova usluga će omogućiti brže, sigurnije i efikasnije finansijske transakcije za klijente, uz primjenu najmodernijih tehnologija u platnim sistemima.

Radujemo se prilici da doprinesemo ekonomskoj i društvenoj dinamici Pljevalja, te vjerujemo da će naša finansijska institucija postati važan oslonac za sve vaše finansijske potrebe.

Radno vrijeme naše institucije radnim danima od 7:30 h do 20:00 h, kao i subotom od 08:00 h do 14:00 h.

Dobro došli!

Vaša ALTA PAY i OSTOJIĆ COMPANY