Plav: Osumnjičenom za porodično nasilje određen pritvor od 30 dana

    11 mjeseci pre 260 pregleda Izvor: antenam.net

D.S. (32) iz Plava koji je osumnjičen za krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici određen je pritvor od 30 dana, saopšteno je iz Uprave policije.  

‘Nakon privoda sudiji za istragu za D.S. je određen pritvor u trajanju od 30 dana i on je sproveden u Istražni zatvor ZIKS-a u Bijelom Polju”, navedeno je u saopštenju UP. 

Incident se dogodio u Hitnoj u Plavu 16. avgusta, podsjećaju iz policije. 

“Naime, dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Plav je, 16. avgusta 2019. godine oko 12,50 časova, obaviještena od strane zaposlenih Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć u Plavu da je u njihove prostorije na ukazivanje ljekarske pomoći primljena O.C. (40) iz Sjedinjenih Američkih Država, dok je sa njom bio D.S. (32) iz Plava, te da je nakon pregleda i pokušaja ukazivanja ljekarske pomoći od strane ljekara D.S. ničim izazvan fizički napao O.C. nanoseći joj povrede u predjelu glave, nakon čega je ona izgubila svijest a D.S. se udaljio sa lica mjesta. O.C. je tom prilikom transportovana u Urgentni blok Medicinskog centra u Beranama”.

Policijski službenici su odmah postupili po prijavu, izašli na lice mjesta i preduzeli sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica iz navedenog događaja, saopšteno je iz policije. 

“D.S. je lociran i priveden u službene prostorije OB Plav istog dana oko 13,15 časova. On je, kako se sumnja, nakon kraćeg verbalnog konflikta, u prostorijama Zavoda Hitne medicinske pomoći u Plavu, fizički napao svoju nevjenčanu suprugu O.C. zadajući joj više udaraca po glavi i tijelu usljed čega je ona izgubila svijest i od posljedica udaraca zadobila teške tjelesne povrede”, navedeno je u saopštenju policije. 

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6022 pregleda