Pljevljaci među najboljim platišama

    2 meseca pre 243 pregleda Izvor: epcg.com
pixabay.com –

Uzimajući u obzir sve izazove koje je donijela protekla godina zaposleni u OJ Snabdijevanje Pljevlja veoma su zadovoljni ostvarenim rezultatima. I pored ekonomskih turbulencija, koje nijesu zaobišle Crnu Goru, pa ni Pljevlja naplata potraživanja za utrošenu električnu energiju je na zavidnom nivou u toj Opštini, a ostvareni su i ostali ciljevi predvidjeni planom za protekli period.

Nikola Gačević, koordinator za RC Nikšić i dugogodišnji radnik OJ Snabdijevanje Pljevlja kaže da su pljevljaci vrlo uredne platiše , a samim tim ova OJ tradicionalno je u samom vrhu po stepenu naplate, a taj trend, na njihovo zadovoljstvo je i dalje nastavljen. Koristim ovu priliku da pohvalim odgovoran odnos naših sugrađana po pitanju izmirenja obaveza za utrošenu električnu energiju. Zavidan nivo organizacije rada i visok standard poslovanja je ono sto odlikuje zaposlene u ovoj OJ, a profesionalni odnos prema kupcima je manir zaposlenih ove jedinice. Za njih nema nerešivih problema – naglašava Gačević, dodajući da su u proteklom periodu realizovali akciju promjenu imena kupaca na brojila koja se vode na
preminula lica.

Dragan Leković, šef OJ Snabdijevanje Pljevlja ističe da je zabilježen veliki broj zahtjeva građana, a da su isti riješeni u proteklom periodu. Leković sa zadovoljstvom kaže da imaju izuzetnu saradnju sa Cedis-om, a dodaje da su bili i dio ostalih akcija koje se pokrenute od rukovodstva EPCG.

Brojne aktivnosti kao što su projekat „Solari 3000+ i 500+, Podijelimo teret“ zainteresovali su veliki broj građana, što govori o uspješnosti poslovanja i dobrim rezultatima.

Leković ističe i kvalitetan odnos zaposlenih prema potrošačima, a u narednom periodu očekuju unapređenje poslovnih i komunikacijskih aktivnosti,a tome svakako će doprinijeti i prelazak u nove prostorije. Zaposleni će se dodatno prilagoditi novim izazovima i ciljevima koje će uspješno savladati dodaje Leković. Da je riječ o kvalitetnom kolektivu potvrđuju rezultati, ali i nagrade zaposlenih.

Vladeta Kankaraš, šalterski radnik više od tri decenije zaposlen je na ovoj poziciji, a entuzijazam, ljubav prema poslu pokazao je više puta. Prošle godine, dobitnik je nagrade za posebno ostvarene rezultate u radu. Priznanja za rad uvijek prijaju kaže Vladeta, a posebno raduje činjenica da se vrednuje predan i temeljan rad.

Skoro 37 godina imam izuzetnu komunikaciju sa pljevljacima, nemilih situacija se ne sjećam, ono što pamtim su fini ljudi, fine priče, moj lijep odnos prema njima i njihov prema meni.
Kankaraš ističe i kolegijalne, možda više i prijateljske odnose, a takav odnos doprinosi bržem savladavanju radnih obaveza. Pomažemo jedni drugima, uvijek smo tu da priskočimo ako je pomoć potrebna.

Ivana Goločevac, blagajnica saglasna je sa kolegom Vladetom. Voli svoj posao.
Iako dinamičan, odgovoran, zahtjevan a nekad i naporan rad u prijateljskoj atmosferi se na adekvatan i profesionalan nacin brzo završi. Goločevac za kolege kaže da su prije svega dobri ljudi što utiče na lakoću obavljanja radnih zadataka.

Milica Kovačević, pripravnica radi u ovoj OJ zahvaljujući Programu strucnog osposobljavanja za rad kod poslodavca preko ZZCG. Posao je interesantan, funkcionišemo kao porodica,a zbog takve situacije rado dolazim na posao. Mentor i kolege su srdačni, uvijek spremni da pomognu – dodaje Milica.

Tim profesionalaca u OJ Snabdijevanja Pljevlja saglasni su da sve funkcioniše na izuzetnom nivou, a takav način rada biće nastavljen kada budu prešli u nove prostorije, uređene po najsavremenijim standardima poslovanja. To će omogućiti još kvalitetniju uslugu građanima, ali i bolje uslove rada zaposlenih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


PV Informer
%d bloggers like this: