Podgorica: Mladić osumnjičen za dilovanje kokaina

    10 meseci pre 371 pregleda Izvor: RTCG

Policija je u Podgorici uhapsila P.D. (23) kod kojeg je prilikom pretresa pronašla kokain, saopšteno je iz Uprave policije.

“Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su u Ljubljanskoj ulici u tom gradu kontrolisali vozilo marke VW Polo, podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao P.D. (23). Pregledom vozila pronađeno je devet manjih pvc pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je droga kokain”, navodi se u saopštenju.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu, dodaju iz policije, P.D. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

U Baru za dva dana 12 zapljena

Osim toga, kako je saopšteno iz Uprave policije, policijski službenici Reginalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su, u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje narkotika, a preduzimajući intenzivne planske aktivnosti 29. i 30. septembra u nekoliko odvojenih aktivnosti, u 12 navrata zaplijenili manje količine razne vrste opojnih droga.

“Protiv lica kod kojih je droga pronađena će u zakonskom roku biti podnijete adekvatne prijave”, dodaju u saopštenju.