POGLEDAJTE video “Crna Gora iz drugačije perspektive”

    2 mjeseca pre 303 pregleda Izvor: www.facebook.com/PredragVuckovicExtremePhotographer/videos

Moja knjiga “Crna Gora iz drugačije perspektive” otkriva ljepotu Crne Gore iz nikad viđene perspektive! Video koji danas ekskluzivno objavljujem takođe je dio istog projekta. Video snimci iz ovog filma prate identične lokacije i fotografije koje su u knjizi! Video traje 8.45 minuta i obavezno pustite zvuk kada ga budete gledali jer je muzika sa ženskim vokalom jedinstvena i pravljena je baš za ovaj film.

100 najnevjerovatnijih lokacija predstavlja pejzaže netaknutog evropskog raja u svoj svojoj raznolikosti i boji. Uz teme koje se kreću od poznatih lokacija do skrivenih dragulja, otkrivajući potpuno drugačiji pogled na zemlju koja je još uvijek izvan turističke staze i u velikoj mjeri neotkrivena i divlja.

Snimanje ovih jedinstvenih i ponekad nepristupačnih mjesta zahtijevalo je specijalizovane vještine i tehnike. Sam dolazak na udaljene lokacije zahtijevao je obimno planinarenje, penjanje i postavljanje kampa u divljini. Sve fotografije iz vazduha su napravljene iz helikoptera, aviona i drona!

Photo Travel Book of Montenegro je veoma posebna knjiga – savršen poklon za sve koji su Crnu Goru već posjetili ili planiraju da je posjete.

Za detaljnije informacije o knjizi posetite www.montenegrobook.com i Instagram @themontenegrobook

Ovu ekskluzivnu knjigu možete poručiti putem našeg website-a www.montenegrobook.com Knjigu šaljemo u sve zemlje sveta!
Takođe se može naručiti u poklon kutiji ograničenog broja, napravljenoj od starog hrastovog drveta sa izgraviranom personalizovanom porukom.

Za medijske upite ili saradnju oko prodaje kontaktirajte nas putem e-mail-a: [email protected]

Video author: Predrag Vučković Extreme Photographer
Edit, grade: LCF Media Luka Jovanović
Co-author: Jovana Medenica
Music: Milan Jovanović
Voice: Dalma Kovacs
Camera op: Stefan Matić
SFX: Danilo Dudić
Actor: Bogdan Diodato Marzano
Sound design: Janko Božović

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6046 pregleda