Porušena ograda na dječijem poligonu pored Doma vojske (,,Rotary igralištu“)

    1 godina pre 886 pregleda Izvor: PV Informer
REDAKCIJA –

Redakciji portala su se obratili građani koji su primjetili da je porušena drvena ograda oko dječijeg poligona pored Doma vojske, koju je opština Pljevlja obnovila u julu prošle godine. Kao što se vidi na fotografijama portala, ograda je dobrim dijelom porušena. Nadležni bi se svakako trebali uključiti u utvrđivanje kako je došlo do toga da je ograda porušena.

Opština Pljevlja je prethodne godine kroz rekonstrukciju sportskih terena i igrališta za djecu sprovela niz aktivnosti koje za cilj imale poboljšanje sportske infrastrukture u gradu. Nažalost pojedini neodgovorni građani često uništavaju djelove igrališta i parkovni mobilijar.

Dječije igralište pored Doma vojske je obnovljeno i vraćeno u funkciju u julu prošle godine na način što su zamijenjene dotrajale drvene grede a koje služe za motoričku pripremu najmlađih sugrađana.

Istovremeno su nadležni iz opštine apelovali na naše sugrađane da se prema ugrađenom mobilijaru odnose savjesno i koriste ga na adekvatan način kako bi se funkcionalnost igrališta što duže održala. Nažalost ti apeli često ne budu uvaženi od pojedinih sugrađana.