Posao, ljubav, zdravlje… Veliki MJESEČNI HOROSKOP za MAJ mjesec

  • 1 mjesec pre
  • 445 pregleda
  • Izvor: kolektiv.me

Vrijeme je za promjene! Mjesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

OVAN

Posao:  Početak mjeseca može donijeti iznenadnu promjenu planova, Vaš vladar Mars iz polja timskog rada učiniće da društveno budete aktivni, a takodje i donijeće nove poslovne ideje u koje će biti uključeni i neki vaši prijatelji. Ključna riječ je Timski rad, što će vama kao izrazitom individulacu u početku sve to biti nesigurno,  najblaze rečeno čudno,  ali uskoro dobijate potvrdu da ste na pravom putu. Poslovi koji su povezani sa internetom, društvenim mrezama, grupama istomisljenika… ići će Vam od ruke tokom ovog mjeseca.

Ljubav:  Povoljan je period za nova poznanstva i slobodnim Ovnovima je polje ljubavi prilično naklonjeno. Bićete dosta aktivni na društvenim mrezama, pa eto jednog od načina da upoznate svoju srodnu dušu. Isto tako, moguće je poznanstvo preko prijatelja, ili da se jedno zanimljivo prijateljtsvo pretvori u ljubav… Oni koji su zauzeti, naročito oni koji su u duzim vezama ili u braku, suočavaće se sa nekom vrstom monotonije u ljubavnim odnosima. Partner će biti dosta osjetljiv i zahtevan, a vi nećete bas imati puno strpljenja i taktike, što moze dovesti do sukoba i nesporazuma, pa pripazite.

Zdravlje: Odlično!

BIK

Posao:  Jaku usmjerenost ka poslu tokom ovog mjeseca donosi vam položaj Mekura , Sunca i Urana u znaku Bika. U početku će ipak biti poteškoća i prepreka, ali vi znate da se upornost na kraju uvek isplati, pa tako će biti i ovoga puta. Uticaji Vam mogu donijeti i dosta novca i zarade od posla, kao i materijalizaciju ideje koja vam se već neko vreme motala po glavi. Oni koji su nezaposleni tokom Maja mjeseca mogu lako pronaći posao, samo je bitno da budete aktivni i da imate  inicijativu.

Ljubav:  Sekstil Mjeseca i Venere donosi vam zadovoljstvo u emotivnom životu. Radovaćete se malim stvarima, a na taj način i privlačiti jako prijatne situacije u svom životu. Ovog mjeseca pokreće se polje ljubavi, konačno ćete se probuditi i poželeti da priuštite sebi sve što vam je nedostajalo predhodnih mjeseci. Oni koji su u partnerskim odnosima doživjeće lijepe trenutke sa voljenom osobom. Za slobodne Bikove jako povoljan perid da se zaljube. Osobu ćete najpre upoznati preko prijatelja ili društvenih mreža.

Zdravlje: Slaba tačka nervni sistem i organi za varenje.

BLIZANCI

Posao: Vaš vladar smješten u zemljanom znaku Bika donosi Vam veliku usmjerenost ka poslu i materiji,  ali i mogucnost stabilne zarade. Ovaj mjesec može donijeti poput bljeska  lijepe nove ideje za posao , ali i sve što je potrebno da se ta ideja realizuje, pa ako brzo djelujete donijeće Vam uspjeh. Povoljan je period za kupovinu i prodaju nekretnina kao i sve poslove koje su povezani sa informatikom, kompijuterima, marketingom… Za nezaposlene Blizance jako povoljni uticaji za pronalazenje novog posla, čak moze iskrsnuti nešto čemu se i niste nadali.

Ljubav: Boravak Venere, planete ljubavi, u vašem znaku  pojačava maksimalno Vašu šarmantnu prirodu i donosi uspjeh kod suprotnog pola. Ako ste bili sami, u ovom periodu se mogu pojaviti čak dvije interesantne osobe, pa nećete tako lako moći da se odlučite. Osoba koju upoznajete kroz poslovne prilike bi mogla biti bolji odabir, jer nosi dozu stabilnosti. Ali vi poslušajte svoje srce, i pustite se tamo gdje Vas emocije nose.

Zdravlje: Pratiće Vas nervoza cijelog mjeseca, a Vi ste poznati po tome da ste skloni da se mentalno iscrpljujete. Postavite granice , više se odmarajte, vježbajte, prošetajte negdje ukoliko ste u prilici.

RAK

Posao: Polje posla nije baš narošito postavljeno ovog mjeseca, naročito tokom druge polovine mjeseca. Uticaji su takvi da će Vam donositi zbrku, užurbanost, pa su moguće i neke grešeke zbog kojih Vam baš neće biti prijatno. Mnogi Rakovi će razmisljati o promjeni posla, a ovaj Mjesec je jako povoljan da se na tom polju i aktivirate, da ne ostane sve samo u planovima. Oni koji su nezaposleni imaju povoljne uticaje za pronalazak novog posla, naročito ako je posao povezan sa nekretninama, hranom, restoranima, poslovima vezanim za izgradnju ili opremanje kuće.

Ljubav:  Tranzit Venere, kroz  Vaše polje tajni, ukazuje na pojačanu maštu, sanjarenje, ali i nagovješatva mogućnost tajnog kontakta, tajne veze. Onima koji su u tajnim vezama  ovaj uticaj donosi  mogućnost lijepih trenutaka sa voljenom osobom. Za one koji su u duzim vezama ili u braku nije baš povoljan period, imaćete potrebu da se osamite, a partner neće imati baš puno razumevanja za Vas. Uticaji su osjetljivi pa mogu dovesti do razmirica, nerazumjevanja, pa pripazite.

Zdravlje:  Osjetljivije su noge i zglobovi, pijte što više tečnosti!

LAV

Posao: Sunce u Biku iz Vašeg polja posla donosi mogucnost za stabilnost i zaradu. Udružen  sa Merkurom i Uranom, najavljuje  veće promjene. Mnogi od Vas će dobiti nove ideje, mnogi će promijeniti posao, neki od Vas  unaprijediti posao nekim izmjenama, novinama, ali sve to ima velike šanse da urodi plodom. Finansije neće biti problem, dolaziće Vam novac iz očekivanih I neočekivanih izvora. Moze se reći da je Maj mjesec povoljan za Vas u poslovnom smislu.

Ljubav: Povoljan uticaj Mjeseca u Lavu i Venere u Blizancima obećava  povoljna dešavanja na polju ljubavi. Oni koji su slobodni imaju mogucnost da ostvare vezu sa mladjom osobom, koju će najpre upoznati kroz posao. Venera u Blizancima često hoće da ukaže na dvije osobe, ali za vas ionako vazi pravilo da-  kada se ljubav pokrene, to se udvostručava, jer zračite jako pozitivnom energijom koja privlači suprotni pol, pa se lako možete naći u paralelnoj vezi. Tako će izgleda biti i ovoga puta.

Zdravlje: Obratite paznju na ishranu,  hranite se više sirovom hranom, prisutna je sklonost da se nabaci koji kilogram više.

DJEVICA

Posao:  Za Djevice se može reci  da polje posla neće biti tako dobro organizovano ovog mjeseca. Jak aspekt Merkura I Urana donosi nove ideje i promjene, ali isto tako i puno neke nervoze a i stresa oko svega toga. Druga polovina mjeseca donosi  dosta jak uticaj Marsa iz znaka Riba, gde energija lako moze da se izgubi u svom tom ubrzanju. Za one Djevice koje su nezaposlene nije baš tako povoljan period da pronadju posao, ali je moguće da donese dogovore, razgovore ili neka obećanja koja imaju izgleda da se ostvare.

Ljubav:  Nepovoljan aspekt Venere i Neptuna moze donijeti razocarenje u ljubavi, slutnju, strepnju, nepovjerenje u partnera. U ovom perodu mnogi će saznati neke tajne vezane za partnera, ili posumnjati u partnerovu iskrenost.  Emocije će biti dosta naglašene, lako mozete silno da se zaljubite, ali isto tako i da se razočarate. Za one koji su u duzim vezama ili u braku, takodje nije baš najbolji period za ljubav, biće veća okrenutost ka obavezama oko organizacije zivota.

Zdravlje: Odlično!

 VAGA

Posao: Mjesec u Lavu u polju posla donosi popularnost, dobre prilike kao i dobru saradnju sa kolegama. U ovom periodu ćete biti dosta kreativni, imati sjajne nove ideje, koje ćete lako moći da realizujete. Sunce u Biku Vam donosi istrajnost, naročito u poslovima na kojima radite već duži vremenski period. Jako je povoljan period za učenje i polaganje ispita, pa iskoristite taj uticaj. Oni koji su u privatnom biznisu imaće uspjeha kroz posao, naročito za poslove koji su povezani sa umjetničkim zanimanjima,  sa  javnošću, sa ljepotom ili modom.

Ljubav: Ljubav će Vam biti izuzetno naklonjena ovog mjeseca, ostavljaćete pozitivian utisak na suprotni pol, tako da nece izostati udvaranja kao I nove prilike. Oni koji su slobodni, uskoro to nece biti. Mladja osoba koju upoznajete kroz posao osvojiće Vaše srce. Oni koji su u duzim vezama ili u braku takodje imaju jako povoljne uticaje. Povoljan aspect Venere I Marsa donosi sklad u vaš partnerski odnos, mogućnost za dobru saradnju sa partnerom i za lijepom razmjenom energije.

Zdravlje: Generalno ok, više se odmarajte.

ŠKORPIJA

Posao: Maj mjesec nije naročito postavljen za posao, više ćete vremena provoditi na ispravljanje nekih propusta ili grešaka,  mada ćete se na taj naćin pripremiti za predstojeći period i zaigrati na veliko, ali morate biti još strpljivi. Oni koji su nezaposleni mogu lako doći do posla, ali taj posao je ipak više prikazan kao neka prolazna varijanta. Poslovi koji su povezani sa ekonomijom, bankarstvom, finansijama mogu donijeti uspjeh tokom ovog mjeseca. Povoljan je priod za kupovinu ili prodaju nekretnine.

Ljubav:  Maj mjesec je jako povoljan za Ljubav, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Povoljan uticaj Venere i Marsa unosi strast u Vaš ljubavni zivot, kao i pojavu jako privlačne i neobične osobe koja će  Vam se dopasti na prvi pogled. Druga polovina mjeseca naročito je povoljna za one Škorpije koje su u tajnim vezama, Uticaj Venere, Neptuna i Marsa donosi dosta strasti, uzbudjenja i lijepe romantične trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje:  Vi intuitivno osjećate šta Vam je potrebno da se oporavite, slaba tačka ovog mjeseca mogu biti stomak i reproduktivni organi.

STRIJELAC

Posao:  Nezaposleni Strijelčevi imaju jako povoljne uticaje za pronalazak posla, naročito ako je posao povezan sa turizmom, hotelijerstvom, saobraćajem, podučavanjem… U ovom periodu lako možete započeti i sa nekim dodatnim poslom, koji se kasnije može razviti i u nešto što će Vas okupirati i donijeti zadovoljstvo ali i zaradu. Povoljan je period za polaganje ispita, ali i promjenu fakulteta, dodatnu obuku, imaćete želju da usavršite svoje znanje i da steknete nove vještine koje Vam mogu u poslu pomoći.

Ljubav: Opirete se da uđete u ozbiljnu vezu, htjeli biste da vaša trenutna veza ostane neobavezna. Plašite se vezivanja jer mislite da će vam to uskratiti slobodu. Ljutite se ako primjetite da neko polaže prava na Vas, kao da ste njegova svojina. Taj problem je ustvari na jednom dubljem nivou, trebate da ga prevaziđete sami sa sobom. Strijelčevi koji su u braku imaju pred sobom period kada lako mogu ulaziti u nesporazume kao I svadje sa voljenom osobom. Jako ste nestrpljivi i imate manjak tolerancije.

Zdravlje: Osjetljivo je grlo kao i sinusi.

JARAC

Posao: Mjesec Maj donosi nove poslovne prilike, koje će Vam biti jako zanimljive i privlačiće Vas. Veoma je moguće da se upustite u novu poslovnu avanturu sa velikim izgledima za uspjeh. Uticaji na poslu donose dobru saradnju sa kolegama i predpostavljenima. Mnogi od Vas mogu dobiti naznake za napredovanje do kraja mjeseca. Oni koji se bave privatnim biznisom imaju povoljne uticaje za povećanje finansija i poslovni napredak.

Ljubav: Jarčevi koji su u braku moraju biti na oprezu. Lako možete ući u sukob sa bračnim partnerom, gledajte kako znate i umijete to da izbjegnete. Slobodni Jarčevi imaju pred sobom jedan zanimljiv period. Pojavljivanje jedne simpatične osobe potpuno će vas razveseliti. Moguće da je upoznate preko prijatelja, poznanika. Postoji mogućnost da susret bude fatalan, velike su šanse da uđete u vezu. Inače, pred vam je odličan period za ljubav. Jarčevi koji su skoro prekinuli vezu, imaju velike šanse za pomirenje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

VODOLIJA

Posao: Vodolija je nestrpljiva, htjela bi da dobije sve i odmah, ali negdje nailazi na prepreke za sada. Osećanje sputansti treba iskoristiti kao prilku da se još jednom promisli, jer su sada moguće i greske. Slusajte savjete iskusnijih. Za one koji se bave tehnikom, elektrotehnikom,  programiranjem… dosta je pozitivan period za napredak i za još veće usavršavanje. Za nezaposlene Vodolije dolazi jako povoljan period da se konačno i zaposle. Moguće je da to bude baš onaj posao koji isčekujete već duže vrijeme.

Ljubav: Period ekspermnetisanja i želje za promjenom je sada nagalšen. Prijatelji postaju ljubavnici,ljubavnici prijatelji i za sada je to ok. Komunikacija je sjajna i Vodolije se povezuju i šire krug poznanstva više nego ikada do sada! Savjet – Pokuasjte da se ipak fokusirate i da isflitrirate jednu dušu koja vas dugo može voljeti. Ljubav vam ipak može nedostajati sjutra! Za one koji su u bračnim vodama slijedi period kada ćete teže moći da se uskladite sa partnerom i njegovim potrebama, što može dovoditi do nekih nesporazuma, prebacivanja.

Zdravlje: Odlično!

RIBE

Posao: Mjesec maj Ribama donosi budjenje i jasnije poglede na svijet. Ribe će imati prilku da iskoriste povoljne tranzite I da nešto konkretno urade, naprave iskorak i prihvate izazove koje im se otvaraju. Period promjena polozaja, ali i same profesije je sasvim izvjestan. Nemojte se plašiti ,promjene se prikazuju kao povoljne! Uplovite u njih. Za one nezaposlene druga polovina mjeseca je izuzetno povoljna za pronalaženje novog posla, moguće je da Vam pomogne  bivši kolega ili prijatelj.

Ljubav: Nema više skrivanja! Sasvim je da izvjesno da će Ribe upoznati i nekog novog i da će imati priliku da konačno izadju iz veza koje ih “guše” i pritiskaju. Tajne veze se prekidaju ili postaju javne. Moguće je i razotkrivanje tajnih veza, pa je potrebno da pripazite, jer Vam može donijeti i dosta problema i neprijatnosti. Za one Ribe koje su u dužim vezama ili bračnim vodama dosta je povljan period za ljubav. Ukoliko je bilo nekih nesuglasica, sada je jako povoljan period da se one prevazidju.

Zdravlje: Provjerite šećer!

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.