Poslovni horoskop za januar 2023. godine

    11 meseci pre 4157 pregleda Izvor: dan.co.me

Retrogradne planete i dalje rade svoj posao, reagujemo nepromišljeno u sekundi. Ali januar sprema lijepe i poslovne prilike!

Ovan

Lijep i stabilan finasijski mjesec. Vi koji tražite posao sada ga sigurno nalazite i to preko preporuke. Bićete zadovoljni. Ovnovi koji rade imaju napredak u okviru postojeće kompanije ali dobijate i ponudu za novi posao. Šta god da odlučite nećete pogriješiti.

Bik

Već sada osjećate olakšanje a tek će biti potpuno početkom marta je Saturn napušta kvadrat koji vas je mučio zadnje tri godine. Sve vezano za posao obavljajte polako i savjesno a za veće poduhvate ili promjene sačekajte februar.

Blizanci

Lep finasijski mjesec je pred vama. Neće biti iznenadnih situacija, čak će biti i mini-poslovnih putovanja kada ćete uklopiti i posao i zadovoljstvo. Vi koji ne radite baš od 20. januara očekujte odlične ponude za posao, čak ćete biti u situaciji da vi birate šta vam više odgovara.

Rak

Biće trzavica na poslu. Ali ne finasijskih već između ljudi. Bićete uvučeni u ogovaranja pa i spletkarenja čak će vam kolege raditi iza leđa. Nemojte pridavati pažnju već polako i precizno završavajte svoje radne obaveže jer je februar daleko bolji mjesec.

Lav

Vi imate fenomenalne ideje ali i pad koncentracije. Stigao vas je umor i baš zbog toga nećete imati fokus na poslu, malo ćete kasniti sa obavezama a nadređeni će to sve primijetiti. Ali to je kratkog daha jer već krajem mjeseca vi se budite i opet ste u punoj formi!

Djevica

Vi koji ste imali nočanih problema sada iz njih izlazite! Mjesec vam donosi napredak u karijeri i osjetno uvećanje finansija. Nemojte se plašiti novi radnih obaveza već ih snažno prihvatite! Pojedine Djevice kraj mjeseca ili pokreću novi privatni biznis ili počinju sa dodatnim poslom koji im donosi lijep priliv novca!

Vaga

Januar vam donosi uvećanje finansija. U prvom dijelu mjeseca imaćete utisak da se ništa ne dešava ali od 20. januara stvari se mijenjaju. Ostanite fokusirani na posao, napredak u karijeri kao i manje radnih obaveza su izvesni! Samo još malo strpljenja.

Škorpija

Mjesec gdje vas očekuje napredak kako poslovni tako i finansijski. Ako tražite posao, sada ga dobijate i bićete zadovoljni. Samo obratite pažnju na novi kolektiv i slušajte svoju intuiciju!

Strelac

Jupiter vam donosi odlične prilike. Već od 15. januara očekujte ponudu u okviri trenutne firme, ako tražite posao ponuda će biti fenomenalna! Srećno!

Jarac

Na poslu je stabilno i sigurno. To je vama najvažnije. Jedino povedite računa da ne trošite novac na gluposti. Ako nemate posao vaš hobi pretvarate u posao, bićete zadovoljni.

Vodolija

Bez trzavica ovog mjeseca. Radite, zadovoljni ste. Nadređeni to vide i daju vam projekat gdje ćete pokazati svu svoju kreativnost! Naravno sa tim dolazi i dodatni priliv novca.

Ribe

Vi koji tražite posao sačekajte do marta jer tada zaista slijedi vaš posao iz snova! Ribe koje su u radnom odnosu imaće miran mjesec. Nema drame sve se odvija kako i treba. Takođe i vama mart, april i maj donose fenomenalne aspekte za promjenu posla!