Potvrđena optužnica protiv Pljevljaka – Nožem dva puta izbo sugrađanina?

    4 meseca pre 525 pregleda Izvor: pobjeda.me

Viši sud u Bijelom Polju potvrdio je optužnicu kojom se Pljevljak O.A. tereti da je pokušao da ubije B.E. 

Kako se navodi u optužnici, O.A. je 14. juna ove godine, oko 15 sati, ispred terase kafe bara „B.B.“ u Tršovoj ulici u Pljevljima, pokušao da ubije B.E. tako što ga je nakon kraće svađe i tuče, udario dva puta nožem dužine sječiva oko 10 cm, u momentu kada mu je oštećeni bio okrenut leđima.

– Tom prilikom mu je nanio lake tjelesne povrede u vidu rana u lijevom lopatičnom predjelu i u predjelu granice desnog lopatičnog i kičmenog predjela. Ovakvo činjenično stanje proizilazi prije svega iz iskaza svjedokaB.E. koji je istakao da je tog dana sa svojim drugom M.T. otišao da popije piće, da su ga prolazeći pored bašte kafe bara „B. B.“ zaustavili okrivljeni i T.N, koji ga je pozvao da sjedne sa njima, što je on odbio. T.N. mu je nakon toga rekao: „Marš odavde”. Nakon toga su ga obojica napali i počeli udarati  šakama u predjelu glave i tijela, a okrivljeni koji mu je bio iza leđa, izbo ga je dva puta nožem – navodi se u optužnici.

Svjedok T.N. je saopštio da su se okrivljeni i oštećeni  gurali, a rekao je i da je primijetio da je B.E. bio krvav u predjelu lica.

– Iz nalaza vještaka sudske medicine proizilazi da su kod oštećenog dijagnostifikovane tjelesne povrede u vidu rana u lijevom lopatičnom predjelu i granice desnog lopatičnog i kičmenog predjela, koje su posljedica dva uboda nožem,srednje jakog intenziteta. Povrede su se nalazile u predjelu tijela gdje se u neposrednoj blizini nalaze vitalni organi čijim bi povređivanjem bio neposredno doveden u opasnost život oštećenog – stoji u optužnici. 

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 13628 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8043 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7218 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6775 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6550 pregleda
%d bloggers like this: