Pozovi Meridian agenta i uplata depozita ti dolazi na prag!

    1 mesec pre 128 pregleda Izvor: PV Informer

Sportska kladionica Meridian omogućila je potpuno bezbjednu uplatu novca na korisničke naloge. Uplati novac na svoj nalog potpuno beskontaktno, iz udobnosti svog doma!                     

Dovoljno je samo da pozoveš Meridian call centar na broj 067/591-872, naruči uplatu na svoju adresu i u terminu koji ti najviše odgovara i Meridian tim dolazi kod tebe! Na svaku prvu uplatu u toku dana Meridian te časti 10% bonusa u periodu od 18.09-20.09!

Ukoliko još uvijek nemaš korisnički nalog na Meridianbet online platformi, registruj se klikom na meridianbet.me i dobijaš bonus u iznosu od 5€ i 100 besplatnih spinova! Bonus iskoristi za sportsko kladjenje, a spinove izvrti na najboljoj online casino ponudi, sa preko 1000 slot igara.

U toku je sjajna promocija, prilikom koje možeš da osvojiš i dodatni bonus. Uplati depozit, sastavi dobitni tiketkladi se na Bundes ligu i kvalifikuješ se za bonus od 10€!

To nije sve, ukoliko tvoj tiket bude tiket sa najvećom pogođenom kvotom u mjesecu septembru, osvajaš i vrijedan poklon – LAPTOP!

Zato ne čekaj, pozovi odmah svog agenta i dopuni svoj nalog, za potpuno uživanje u najboljoj online ponudi.

Meridian dolazi kod tebe i donosi ti sjajne bonuse i najbolje kvote!    

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6792 pregleda