Predsjednik Vraneš na skupštinskom zasjedanju apelovao na zajedništvo svih političkih subjekata prema građanima

    2 meseca pre 668 pregleda Izvor: PV Informer
Foto: Youtube/printscreen

Dario Vraneš, predsjednik opštine Pljevlja je na današnjem skupštinskom zasjedanju a u vezi tačke dnevnog reda koja se odnosila na izvještaj o radu predsjednika opštine za 2023. godinu, između ostalog zatražio jedinstvo predstavnika vlasti i predstavnika opozicije i zajednički stav prema centralnoj vlasti u Podgorici koji će učiniti život ovde boljim.

Predsjednik opštine je u svom obraćanju naveo da je vlast u opštini preuzeta 26. aprila prošle godine, a da je budžet opštine usvojen 30. juna 2023. godine.

– Sve što je urađeno u prethodnom periodu rađeno je javno, transparentno i pošteno. Vlast je bila jednaka prema svim građanima, nije bilo nikakvog oblika diskriminacije, kazao je Vraneš.

On nije želio konkretno da govori o problemima u kojima se nalazi opština Pljevlja, jer tvrdi da svi građani to znaju, od infrastrukture, preduzeća, ali smatra da postoji otvoren kontakt prema građanima od strane starješina opštine.

– U opštinskim izvještajima postoji sve šta je rađeno i koliko je novca potrošeno. Nastavljeni su i projekti koje je bivša vlast započela, a shvaćeno je da su dobri, pa su nastavljeni, istakao je Vraneš.

Predsjednik opštine poručio je da vjeruje da su svi politički subjekti za bolji život građana i da postoji volja svih za konstruktivnu saradnju, kao i za prihvatanje svih dobronamjernih savjeta.