Predstavnici SNP-a sa sindikalcima

    1 godina pre 249 pregleda Izvor: PV Informer

Danas su šef kluba poslanika SNP CG Dragan Ivanović i poslanik Dragan Vukić održali sastanak sa predsjednikom Sindikata uprave i pravosuđa Nenadom Rakočevićem, predsjednikom Sindikata UIKS-a Predragom Spasojevićem, predsjednikom Strukovnog odbora vatrogasaca spasilaca Crne Gore Ratkom Pejovićem i potpredsjednikom Strukovnog odbora vatrogasaca spasilaca Crne Gore Zdravkom Blečićem.

Cilj sastanka je bio predstavljanje problema sa kojima se suočavaju zaposleni u službama uprave i pravosuđa, UIKS-a, kao i službenici Službe zaštite i spašavanja, a koji se sastoji u neregulisanom pitanju odlaska u starosnu penziju. Naime, pripadnici pomenutih službi žele da imaju iste uslove za odlazak u penziju kao što je to omogućeno policajcima prema novousvojenom Zakonu o unutrašnjim poslovima.

Socijalistička narodna partija Crne Gore je podržala predlog sindikalnih organizacija i dala obećanje da će pomoći u rješavanju njihovih problema kako bi se što prije došlo do novih zakonskih rješenja i poboljšanja statusa zaposlenih u navedenim službama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: