Pročitajte horoskop za period od 2. do 8. avgusta

    3 meseca pre 239 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan 

Posao Trenutno se nalazite na prekretnici. Potrebno je da donesete važne odluke, ali nijedno rešenje vam nije po volji. Nudi vam se partnerstvo koje nema neke obećavajuće karakteristike, ali vama je to neodoljivo privlačno. Osim toga, moguća su previranja u vašem radnom okruženju u okviru koga vi izlazite na čelnu poziciju koja vam ne prija.

LJubav Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, ovih dana vam se približavaju osobe koje vam nekako ne priliče. Da li se radi o razlici u godinama ili bračnom statusu, postoji velika prepreka preko koje ne prelazite. Ukoliko biste prihvatili udvaranje, računajte na to da romansa neće zaživjeti.

Zdravlje Čuvajte se prehlade.

Bik 

Posao Miješate posao i privatan život pa vam to, ovih dana, može dodatno otežati situaciju koja je, ionako, već neko vrijeme napeta. Postoji i dobra strana ovih planetarnih aspekata, a to je veliki potencijal koji ćete iskoristiti ukoliko prionete na posao i sve usputne provokacije prećutite. Zaštitu dobijate od osoba s kojima ste nekada radili.

LJubav Potreban vam je mali predah koji biste proveli u društvu voljene osobe ili porodice. Čini vam se da od partnera ne dobijate neophodnu podršku. Ako svoju preosjetljivost svedete na minimum, shvatićete da niste sami i da je ono što dobijate od voljenih sasvim dovoljno za vaše trenutne potrebe, kaže nedjeljni horoskop.

Zdravlje Problemi s vidom.

Blizanci 

Posao Mnogo toga ste započeli, na više strana manje projekte koji vam se, svaki za sebe, mnogo dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli svoju kreativnu energiju pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte. Sve što ste do sada uradili, u narednom će se periodu isplatiti. U svakom poslu postoje faze uspona i padova, pa tako i kod vas.

LJubav Romantično raspoloženje se uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite pažnju i poklonite svoje slobodno vrijeme. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz kuće na nekoliko dana. Period je povoljan za kratkotrajno putovanje i odmor.

Zdravlje Nesanica.

Rak 

Posao Sve što radite ovih dana postaje preterano zamorno. Sa svih strana ste pritisnuti, niste sigurni koji je to pravi trenutak kada je u redu da se zaustavite, podvučete crtu i saopštite svima da je dosta. Uz sve ovo osjećate se izdano jer izostaje i podrška na koju ste računali. Nedeljni horoskop savjetuje – budite strpljivi i iznad svega pažljivi, kako biste što bezbolnije prošli ovaj period.

LJubav Imate osjećaj da ne uspevate da doprete do voljene osobe. Bez obzira na to da li ste u vezi ili niste, ovih dana kao da vam je to polje uspavano. Ukoliko vam se čini da je riječ o zatišju pred buru, u pravu ste. Najbolji savjet za vas je da prištedite energiju i sačekate povoljne dane.

Zdravlje Alergije.

Lav 

Posao Nikako da stigne neko rešenje od koga vam mnogo toga zavisi. Neki ljudi su vam, vjerovatno, podgrejavali lažnu nadu. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite ovaj period jer uskoro stižu promjene, a s njima i rešenje situacije koja vas već neko vrijeme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje jer razrešenje svega sada ne vidite.

LJubav Podrška voljene osobe vam je od neprocjenjive važnosti, naročito ovih dana kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da vi niste centar svijeta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

Djevica

Posao Krenule su značajne promjene koje se tiču vašeg poslovanja. Prije nego što se to realizuje do kraja, neophodno je da savladate neke nove vještine. Taj uslov koji vam je predočen budi u vama uznemirenost i pojačava nervozu koju teško kontrolišete. Prije nego što donesete ishitrene odluke, dobro razmislite šta gubite ukoliko se pobunite.

LJubav Na partnera emitujete nestabilno raspoloženje. Kako kaže nedeljni horoskop, pritisak pod kojim se nalazite nije uzrokovan njegovim ponašanjem, pa zbog toga budite obazrivi da ne napravite štetu koju biste kasnije teško popravili. Kraj nedelje može biti izuzetno napet, izbjegnite ozbiljne razgovore i svađu.

Zdravlje Problemi s kožom.

Vaga 

Posao Muči vas veliko razočaranje. Shvatate da ste izloženi okrutnoj manipulaciji, naročito od strane saradnika kojima ste vjerovali. Bezrazložno paničite, štiti vas osoba koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstvene prioritete koji su jedino važni.

LJubav Ovdje vam baš i ne cvjetaju ruže pošto u odnosu s voljenom osobom već neko vrijeme egzistira distanciranost. Nemate vremena da se posvetite tom problemu, čini vam se da imate preča posla. Planetarni raspored na nebu ukazuje na potencijalno eskaliranje partnerovog nezadovoljstva.

Zdravlje Bolovi u sinusima.

Škorpija 

Posao Evo segmenta vašeg života koji, ovih dana, ne cvjeta. To nije iznenađujuće pošto se već neko vrijeme “gomila” neka teška energija i vi to osjećate. Kraj nedelje donosi ozbiljan stres, a ukoliko ne budete pažljivi moguće su ozbiljnije komplikacije. Ovaj aspekt, takođe, može da ukaže i na odluke kojima ćete utabati novu poslovnu stazu u budućnosti.

LJubav Danima uživate u planiranju budućnosti, ali čini se da zaboravljate da su takvi planovi nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Kako nedelja odmiče, tenzija između vašeg partnera i vas raste, konstatuje nedeljni horoskop. Izbjegavajte diskusije jer mogu pasti teške riječi s obe strane.

Zdravlje Bolovi u leđima.

Strijelac

Posao Dobro se osjećate pa s tom vibracijom privlačite slične ljude. Priliv energije inicira rađanje novih ideja ili pokretanje projekata u kojima biste vi igrali važnu ulogu. Podrška pretpostavljenih lica obećava pozitivan ishod svega što ovih dana započnete. Ipak, važno je i da ostanete s obje noge na zemlji kako vas nalet optimizma ne bi pretjerano poneo.

LJubav Dugo odlažete rešavanje nekih problema pa vas nakupljeno nezadovoljstvo ozbiljno muči. Bez obzira na to šta biste mogli da pokušate, odgovor voljene osobe izostaje. Oni koji su slobodni treba da zadrže takav status, jer bi svako otpočinjanje ljubavne veze bilo nepovoljno.

Zdravlje Problemi sa stomakom.

Jarac 

Posao Dobro se osjećate, raspoloženje raste. Trošite novac na sitna zadovoljstva iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedelje kada će se situacija bitno promijeniti. Ukoliko ste često na točkovima, budite oprezni, naročito za vikend. Postoji opasnost i od fizičkih povreda pa u tom smislu budite pažljivi, naročito na javnom mjestu.

LJubav Možda vam i nije sve potaman ali vi kao da niste spremni da bilo šta preduzmete i svoj ljubavni život postavite onako kako vama najviše odgovara. Ne gubite strpljenje, jer svjesni ste da je sve prolazno, pa i ova životna faza. Sve će se srediti kada voljena osoba bude inicirala ozbiljan razgovor, predviđa nedjeljni horoskop.

Zdravlje Vrtoglavica.

Vodolija 

Posao Period je povoljan za aktiviranje posla. Planetarni aspekti obećavaju dobar ishod ukoliko sredinom nedelje napravite iskorak iz dosadašnje rutine. To može biti pokretanje nečeg što će funkcionisati na neobičan način. Ipak, bilo bi dobro da budete i oprezni, naročito ukoliko baratate dokumentima i papirima. Moguće su greške i previdi.

LJubav Neobično vas privlači osoba s kojom se srećete u radnom okruženju. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala jer koliko god budete obazrivi, vaša tajna može biti otkrivena na neprijatan način.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

Ribe

Posao Tokom ovog perioda mogli biste da potpišete neki ugovor ili da postignete čvrst dogovor o novoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa, osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može previdjeti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Pažljivo birajte riječi, mogući su nesporazumi.

LJubav Šta god uradili i kako god se postavili ovih dana, vi ste na optuženičkoj klupi,konstatuje nedeljni horoskop. U svijetlu toga, preventivno, osigurajte sva polja gdje ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se povjeravate, jedan od prijatelja vas nehotice može izdati.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 27468 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11863 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11727 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 11086 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 10427 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 9835 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 9323 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 9070 pregleda
%d bloggers like this: