Pročitajte HOROSKOP za period od 7. do 13. marta!

    1 mesec pre 337 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Ove nedjelje ćete imati više energije. Lako ćete da dođete do rješenja problema. Imaćete više energije za druženje sa prijateljima. Romantični ste više nego inače. Slobodni, moguća je neka tajna veza.

Bik

Odličan je period da neke poslovne pregovore koje ste odlagali realizujete. Imajte strpljenja za kolege. Pazite na detalje. Slobodni, moguće je novo poznanstvo, ali ne treba da brzate sa nekim odlukama. Zauzeti, ne osjećate se bas najbolje, pa bi trebalo da razmislite kako da vam ne bude dosadno u vezi.

Blizanci

Potreban vam je fokus. Veoma ste rasijani i mnogo planirate. To je bespotrebno ako ništa ne radite da ostvarite planove. Moguća je rasprava sa partnerom u vezi sa novcem. Slobodni, skloni ste flertu, ali ćete teže da uđete u neku novu vezu.

Rak

Ne brinite previše o ljubavi, neka stvari idu svojim tokom. Nije vam lako da date sve od sebe u odnosu. Budite skromni i realni i ne zahtijevajte previše od strane partnera. Što se posla tiče, moguće su promjena na poslu ili ćete da promijenite posao. Sve opcije su dobre.

Lav

Budite pripremljeni za rad. Nije vam lako i teže vam ide sav taj proces započinjanja nekih novih saradnji. Morate da budete uporni. Što se ljubavi tiče, ovo je odličan period za započinjanje neke nove veze. Nekima se mogu vratiti stare ljubavi. Zauzeti, ovo je nedelja stabilnosti.

Djevica

Potražite pomoć drugih ljudi. Nije vam lako da sve obavite na vrijeme. Potrudite se da se usredsredite na posao, na nove aktivnosti. U ljubavi je sve idealno ako ste u vezi. Slobodni, ne idem vam teško da sklapa te nova prijateljstva. Iz toga može nešto više da nastane.

Vaga

Ne žurite sa odrađivanjem obaveza. Lako sve stižete na vrijeme jer se niste preforsirali. Budite malo distanciranja od drugih. U ljubavi želite da razjasnite svaki problem. Ne osjećate se bas odlično. Slobodni, moguća je avantura.

Škorpija

Lako možete da izanalizirate partnera. Recite mi šta vam ne odgovara. Ako ste slobodni, bićete veoma strastveni. Budite realni u odnosima. Na poslu je sve idealno, držite se svojih principa. Pazite šta potpisujete u ovom periodu.

Strijelac

Želite da pokažete partneru svoja osjećanja. Romantični ste. Moguće su ljubomorne scene. Slobodni, budite otvoreni za neke nove ljubavne priče. Na poslu morate da budete manje impulsivni, vise smireni i otvoreni za neke nove saradnje. Poslovni put je preporuka, ali i saradnja sa osobama koje imaju veze sa inostranstvom može da bude odlična.

Jarac

Odlično se osjećate u vezi sa poslom. Puni ste elana. Lako dolazite do rezultata, ali je bitno da se pozabavite problemima koje imate duže vrijeme. Slobodni, raščistite neke stare ljubavne probleme. Ne osjećate se baš najbolje i ne želite da se vraćate osobama sa kojima niste u dobrim odnosima ni pre bili. Ako ste u vezi, veoma ste emotivni. Pokažite partneru svoja osjećanja.

Vodolija

Nije vrijeme za nove odluke. Trebalo bi da razmislite šta biste mogli da poboljšate, bez promjena. Ne nervirajte se previše zbog posla. Uložite više novca u edukaciju. Moguć je novi ciklus na poslu ili novi početak novog posla. Slobodni, budite strpljivi i čekajte pravu priliku da uđete u vezu. Zauzeti, ne osećate se bas najbolje, pa razgovarajte o svemu sa partnerom.

Ribe

Razmislite da li je partner možda u pravu što se tiče stavova koje ima. Slobodni, moguće je novo poznanstvo, ali ne treba da brzate sa ulaskom u vezu. Odlično se osećate. Ne nervirajte se oko previše posla. Fokusirajte se bolje na poslu. Ne preuzimanje na sebe više posla, nego podijelite na više djelova i delegirajte obaveze ako je to moguće.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 13. april

12. aprila 2021. 20:30

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 20046 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8285 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7471 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7386 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7245 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7037 pregleda
%d bloggers like this: