Pročitajte horoskop za period od 8. do 14. juna

    1 mjesec pre 413 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Porodica, kao i prijatelji, uvijek očekuju od Vas vrhunske rezultate u svemu što radite. Ipak, Vi ćete željeti da porazmislite o usavršavanju, o nekim putovanjima koje nikako da ostvarite. Ukoliko možete da se povežete sa osobama koje nisu iz Vašeg mjesta ili zemlje povodom posla, to bi bilo idealno. Što se privatnog života tiče, popričajte sa partnerom o svemu što Vas muči. Ako ste slobodni, ne želite da uđete u neku novu vezu.

Bik

Razmislite da li stvarno morate toliko da radite. Iscrpljeni ste i ne osjećate se zadovoljno iako imate puno posla. Priliv novca je siguran. Pokušajte da se distancirate od obaveza kada niste na poslu. Što se tiče privatnog života, veoma ste strastveni. Vrijeme je da kažete osobi koja Vam se dopada duže vreme šta mislite o njoj. Ako ste u vezi, poradite na tome da Vam ne bude dosadno. Bitno je da se stalno nešto dešava. Vidite se sa prijateljima, ne zapostavljajte ih.

Blizanci

Provedite više vremena sa partnerom. Nemojte da se nervirate ako ne idete u istom pravcu. Potrudite se da se usredsredite na zajedničke ciljeve. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku osobu koja nije iz Vašeg mjesta. Što se posla tiče, neka mlađa osoba može da Vam predloži da sarađujete, a to nije tako loše. Nove prilike treba da iskoristite.

Rak

Obavezno je da se dogovorite detaljno sa kolegama na poslu kakvi su vam planovi. Previše obaveza bi trebalo da podijelite na više dana, a ne da se preforsirate. Imajte u vidu da nije baš dobra nedelja za potpisivanje bitne dokumentacije. Što se ljubavi tiče, neće Vam to biti na prvom mjestu. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Lav

Romantičniji ste nego inače. Imate želju da uradite nešto lijepo za voljenu osobu. Skloni ste flertu, ali nemojte da brzate sa odlukama o ulasku u novu vezu. Kreativni ste. Lako ćete uspjeti da ostvarite sve što ste planirali. Neke nedovršene poslove sada privedite kraju.

Djevica

Potrudite se da budete fokusirani na posao, iako imate privatne probleme. Ukoliko ste planirali da nešto mijenjate u kući, sada je vrijeme za to. Previše posla može da Vas učini nervoznim. Pokažite partneru koliko Vam je stalo, nemojte da čekate da dođe do rasprava oko toga što niste otvoreni u vezi sa emocijama. Ako ste slobodni, ovo nije vrijeme za nove početke.

Vaga

Iskoristite dobre aspekte da stupite u kontakt sa osobom koja Vam se dopada. Veoma ste komunikativni i skloni flertu. Ako ste u vezi, uživajte više sa partnerom. Imate utisak da će na poslu sve biti kako ste zamislili. Ove nedelje je bitno da ne započinjete ništa novo. Držite se oprobanih načina rada i pokušajte da ne ulazite u rasprave sa kolegama.

Škorpija

Uživajte u odnosu sa partnerom. Slobodni, strastveni ste. Ne nervirajte se zbog previše posla, nego se organizujte bolje da biste imali više vremena za nova poznanstva i druženje. Što se tiče troškova, mogući su povećani troškovi. Platite račune na vrijeme, budite odgovorni. Moguć je neki plan za kraći put.

Strijelac

Bićete veoma napeti. Imate utisak da stalno kasnite sa obavezama, ali se ne nervirajte ako ne možete sve brzo da završite. Najbolje bi bilo da budete pozitivni i da se fokusirate na neodložne stavke. Što se privatnog života tiče lako se dogovarate oko svega sa partnerom. Bitno je da budete otvoreniji za dogovor. Ako ste slobodni, sada je pravo vrijeme da se usredsredite na nova poznanstva jer će to da ide mnogo lakše nego ranije. Komunikativna osoba može jako da Vam se dopadne.

Jarac

Ne opterećujte partnera svojim problemima previše. Slobodni, bilo bi dobro da se posvetite malo više ugađanju sebi. Trebalo bi da razmislite čega želite da se otarasite što se tiče posla, šta to više ne želite da radite. Potrudite se da pozavršavate obaveze na vrijeme. Ako Vas neko od kolega nervira, zadržite mišljenje za sebe.

Vodolija

Pod stresom ste jer mislite da ne možete da stignete ništa da uradite na vrijeme. Moguća je povišica. Ubrzajte se sa odrađivanjem obaveza. Prijatelji mogu da Vam daju dobar savjet u vezi sa poslom. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili interneta je moguće poznanstvo. Ako ste zauzeti, ne zapostavljajte voljenu osobu.

Ribe

Nemojte da krijete neke bitne stvari od voljene osobe nego budite iskreni. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće poznanstvo. Pazite kome se povjeravate. Imate dosta novih ponuda za posao. Ipak, ne brzajte sa odlukama jer nije vreme za promjene. Bolje je da budete temeljni, nego da brzo završite sve i da napravite greške.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6012 pregleda