PROČITAJTE nedeljni horoskop za period 5. do 11. aprila

  • 2 mjeseca pre
  • 418 pregleda
  • Izvor: kolektiv.me

OVAN

Moguće je da ćete na poslovnom polju imati manje nesuglasice sa vašim saradnicima. Inat će uzimati maha i na polju ljubavi, pa vam je odnos sa voljenom osobom promjenljiv i nestabilan. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas nedjelja u kojoj će vam slabe tačke uglavnom biti vezane za urogenitalni trakt.

BIK

Na polju posla vas očekuje dosta obaveza, ali ćete uspjeti da se pravilno organizujete i da rešite  sve na vrijeme. U ljubavi sada niste pretjerano aktivni, niste spremni za veće promjene. Na polju zdravlja vas očekuje mogući pad imuniteta. Slušajte savjete stručnjaka i potrudite se maksimalno da vodite računa o sebi.

BLIZANCI

Možete da očekujete povoljan period u kojem na polju posla nećete imati veće probleme. Postajete spremni i za ljubavne promjene, kao i za to da preuzmete inicijativu oko osobe koja vam se dopada. Na polju zdravlja možete da budete skloni manjim problemima sa alergijama, a vodite računa i o srcu.

RAK

Moguće je da vam nije lako da na polju posla ostvarite sve svoje planove. Imate nestabilne okolnosti koje vam ne idu na ruku. Ljubavna situacija vam je pretežno povoljna. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem će se vratiti hronični problemi sa varenjem, pa o tome povedite više računa.

LAV

Očekuje vas period u kojem ćete moći da sprovedete poslovne promjene koje želite. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva komunikacija sa novom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim smetnjama. Slabe tačke su vam vezane za grlo.

DJEVICA

Očekuje vas prilika da se pozabavite vanim pitanjima na polju novca. Kada je u pitanju ljubav, od voljene osobe očekujete neke konkretne odgovore. Na polju zdravlja vam dolazi period u kojem možete imati probleme sa zubima. Pored toga, slaba tačka može da vam bude i štitna žlijezda. Pazite na sebe.

VAGA

Nije vam povoljan period za nove odluke na poslovnom polju. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas prilika da voljenoj osobi iskreno pokažete šta vam leži na srcu. Na polju zdravlja vam je naglašena osetljivost, nepovoljan period je ispred vas pa možete biti skloni problemima. Česte migrene su takođe moguće.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete imati malo težu fazu za posao. Neće vam biti lako da ostvarite sve svoje planove. Na polju ljubavi nemate dovoljno povjerenja u voljenu osobu. Kada je u pitanju zdravlje, sada možete da budete skloni problemima sa depresijom, izbjegavajte alkohol ili unos ljekova koji nisu po savjetu ljekara.

STRIJELAC

Zadovoljni ste poslovnom situacijom i na ovom polju sada nemate veće promjene. Kada je u pitanju ljubav, voljenoj osobi pokazujete da ste tu za nju bez obzira na sve. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa osjetljivim zglobovima i stopalima. Čuvajte se mogućih povreda.

JARAC

Poslu ste maksimalno posvećeni i spremni ste da ostvarite svoje ciljeve. Na polju ljubavi vas očekuje period hlađenja od voljenje osobe, odnos vam se mijenja. Kada je u pitanju zdravlje, mogli biste da budete skloni manjim problemima sa kožom.  Prate vas iritacije, akne, pojava crvenila. Posavjetujte se sa ljekarom.

VODOLIJA

Uspješno ste završili svoje poslovne obaveze. Nastupa period u kojem možete malo da se odmorite. Na polju  ljubavi vas očekuje povoljna faza za nove promjene. Kada je u pitanju zdravlje, osećate se dobro. Potrudite se da živite zdravo i da menjate svoje navike kako bi bolje funkcionisali.

RIBE

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti zabrinuti oko finansija ili nekih dugovanja. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem nećete biti sasvim zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period koji vam može doneti probleme sa slijepim i debelim crijevom.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.