Pročitajte nedeljni horoskop za period od 27. januara do 2. februara

    8 mjeseci pre 411 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Ove nedelje možete da upoznate neku novu osobu koja će Vam se dopasti. Biće Vam bitna komunikacija, dopisivanje i da Vam je zabavno. Ako ste zauzeti, recite partneru šta Vam ne odgovara. Moguće su nove poslovne ponude od neke ženske osobe, pa bi bilo dobro da to i prihvatite. 

Bik

Biće Vam potrebno više energije da se posvetite poslu i svim obavezama. Nikako da se fokusirate na posao i na obaveze, jer imate dosta prepreka do ciljeva. Treba da više kontaktirate sa ljudima i tako možete da čujete neke nove informacije. Nemojte imati previše povjerenja u osobe sa kojima radite. Preko prijatelja je moguće poznanstvo, a ako ste zauzeti, veoma ste zadovoljni u ljubavi.

Blizanci

Zauzeti, kod Vas je stanje dobro i veza brzo napreduje. Jedino što može biti problem je preterana pasivnost partnera, a Vi biste da se stalno nešto dešava. Sada je vrijeme za strast. Slobodni, moguća je avantura, zaljubljivanje. Imate želju za usavršavanjem. Na poslu će Vam to biti značajno. 

Rak

Novac će Vam biti jako bitan. Konačno ćete vidjeti plodove rada. Optimistični ste. Ako se bavite trgovinom, za Vas nema problema. Svakako, šta god da radite biće sve u redu, sa manje ili više profita. Ljubav Vam nije toliko važna, iako ste romantični. Ako ste slobodni, postoji mogućnost nove veze.

Lav

Previše ćete brinuti o tome da li će sve biti kako treba na poslu i u privatnom životu, pa ćete možda biti malo nervozniji ove nedelje. Sada je vrijeme za ljubav, samo treba da uživate. Nećete imati idealan priliv novca, neće sve baš da bude kako očekujete, ali to Vas neće ometati u planovima. Ipak se držite prioriteta i sve će Vam ići brže, makar u drugoj polovini nedelje.

Djevica

Nije baš idealna nedelja što se tiče novca. Ne bi trebalo da svima pričate o svojim planovima. Sada bi trebalo da uz podršku bliskih osoba završite započete zadatke. Ne očekujte pomoć od drugih. Od srijede će stanje na poslu biti bolje i priliv novca će biti očekivan. Romantični ste i udovoljavate partneru. Slobodni, vrijeme je za ljubav.

Vaga

Moguće je neko poznanstvo koje može da preraste u nešto ozbiljnije. Budite ipak realni, ne idealizujte druge ljude. Ako ste u vezi, budite iskreni prema partneru, da ne bi došlo do problema. Mogući su neki manji problemi na poslu. Nećete moći sve da postignete u roku, pa bi bilo dobro da se posvetite organizaciji. 

Škorpija

Manje ćete se viđati sa prijateljima, jer je to jedini način da održite stabilnost na poslu. Bitno je samo da ne ostavljate ništa za neki drugi dan. Teško je, ali ćete na kraju nedelje biti ponosni na sebe. Veoma ste vredni i isplatiće se sav trud. Što se ljubavi tiče bitno je da se nešto dešava. Idite sa partnerom na kraće putovanje. Ako ste slobodni, moguć je početak veze.

Strijelac

Drugi neće moći da Vam odole ove nedelje. Dosta flerta i nekih zanimljivih događaja Vas očekuje. Ako ste zauzeti, onda ćete biti prilično strastveni i poboljšaćete odnos sa partnerom. Budite efikasni na poslu. Moguće su neke promjene koje odavno želite da sprovedete. Imaćete dovoljno novca za sve što ste zamislili. 

Jarac

Preko prijatelja će biti moguće da ostvarite neke nove poslovne ponude, ali pazite da ne pravite neke nagle promjene, već je bolje da napravite kompromis. Moguća je saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Imaćete priliv novca i bićete veoma zadovoljni. Što se ljubavi tiče, bitna Vam je komunikacija, pa čak i samo lijep razgovor može da Vam znači. Poradite na tome i sa partnerom.

Vodolija

Ako ste zauzeti, posao može dosta da utiče na privatni život. Slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu.  Bićete ambiciozniji nego inače. Mnogo Vam znači podrška bliskih ljudi. Motivisani ste da bolje radite i da ostvarite uspjeh. Potrudite se da unosite dovoljno vitamina, pošto je imunitet oslabljen.

Ribe

Budite veoma vrijedni jer svaka greška može biti veliki problem. Drugi ljudi mogu biti od pomoći i neophodni su Vam saradnici. Ne možete sve sami, iako tako ne mislite. Mogući su manji problemi na poslu i rasprave sa kolegama. Ako sarađujete sa osobama iz inostranstva ili podučavate druge, onda možete da očekujete napredak. Zauzeti, poradite na tome da idete negde sa partnerom, možda na neko putovanje. Slobodni, moguće je poznanstvo na putovanju.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6608 pregleda