Pročitajte nedjeljni horoskop od 11. do 17. jula!

    3 meseca pre 243 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Može da vam se javi neka osoba iz prošlosti sa kojom ste imali neku zanimljivu priču ili samo flert. Nije vrijeme da se vraćate na stare priče. Ako ste htjeli da radite neki novi posao odavno, mogućnost postoji preko prijatelja. Prihvatite svaku ponudu od prije jer će to da bude jako dobra odluka za Vas.

Bik

Posvetite se poslu i obavezama. Moguć je kraći put. Bićete veoma komunikativni, ali moguće su manje rasprave sa članovima porodice. Pokušajte da budete staloženi, jer nećete lako da uspijete da se dogovorite. Potrebno je da imate malo više strpljenja. Priliv novca je očekivan.

Blizanci

Ne osjećate se dobro, imate utisak da možete mnogo više ali nemate motivaciju. Suzdržite se da kažete svakom šta mislite. Moguća je bolja situacija na poslu ako budete strpljivi. Ne pravite sebi probleme, jer će biti bolja situacija već od sljedeće nedelje.

Rak

Posvetićete se poslu. Veoma ste romantični. Brinete o novcu. Odlučićete da završite neke obaveze koje odavno odlažete. Ne možete to više da radite, bilo da imate privatni problem ili ste napeti zbog posla. Smislite kako da poboljšate finansije. Budite uporniji da osvojite osobu koja vam se jako dopada. Zauzeti, imate podršku partnera u svemu.

Lav

Bavite se sportom, da biste potrošili višak energije, jer je Mars i dalje u vašem znaku. Ne pričajte drugima sve o privatnom životu. Teško vam pada da ne budete direktni prema drugima, ali to uradite da bi vama bilo osjetno bolje. Uradite nešto za sebe što odavno želite ili idite na kraći put, sami ili sa nekom zanimljivom osobom.

Djevica

Opterećujete se detaljima i brinete se dosta. Razmislite da li možete neke stvari da uradite drugačije, kao i šta treba da završite. Poradite na odnosu sa drugima. Možda niste zadovoljni sobom, ali prijatelji i porodica su tu za vas.

Vaga

Možete da se vidite sa starim prijateljima. Ne morate svakom da kažete šta mislite. Napravite kompromis. Možete provesti lijepo vrijeme u nečijem društvu. Prijatelji i saradnici mogu da vam pomognu u svemu. Moguća je nervoza tokom cele radne nedelje, a onda je moguć priliv novca. Vikend će biti dobar za vas. Trebalo bi da više odmarate.

Škorpija

Brinete se da li sve radite kako treba. Želite da popričate sa nekim o tome da li je vreme za promjene. Ako ste odavno htjeli da promijenite posao, auto ili stan – sada je vreme za to. Provedite više vremena sa partnerom, sa prijateljima ili porodicom. Veoma ste ambiciozni, ali gledajte kako da postignete balans.

Strijelac

Razgovori koje ste odlagali sa partnerom moraju da budu na prvom mjestu. Pokušajte da se dogovorite. Bićete strastveni i romantični, pa ne dozvolite da loša komunikacija upropasti ovu nedelju. Probajte da ostanete pozitivni u vezi sa ljubavlju. Kada se ne osjećate dobro, kao što je to slušaj na početku nedelje, nemate fokus za posao. Nije vrijeme za novu saradnju.

Jarac

Imaćete pomoć na poslu. Možete da se družite sa prijateljima. Dobro se osjećate. Nemojte drugima da pozajmljujete novac i biće sve u redu. Ipak, platite račune na vrijeme. Izbjegavajte kupovinu tehnike, odložite to za neki drugi put.

Vodolija

Sve što ste ispričali partneru do sada je bitno. Opterećujete se da li ste bili možda pregrubi. Ne prenosite stres na partnera sa posla. Imajte strpljenja i razumjevanja za tuđe probleme. Štednja je obavezna. Potrebno vam je više vremena za sebe.

Ribe

Moguće su dobre promjene koje se dešavaju na poslu. Budite kreativni. Veoma je važno da budete prijatni prema svima da biste što više stvari uradili. Napravite vreme za voljenu osobu, ako ste slobodni. Ne zapostavljajte privatni život zbog previše posla.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 27468 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11863 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11726 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 11085 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 10426 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 9835 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 9322 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 9068 pregleda
%d bloggers like this: