Pročitajte nedjeljni horoskop od 16. do 22. januara

    4 meseca pre 358 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Nailazite na prilično težak period. Povedite računa o komunikaciji sa nadređenima. Već neko vrijeme imate osjećaj da ste u “nemilosti“. Pribjegavajte kompromisu, diplomatiji u komunikaciji sa kolegama, ponajviše zbog nedobronamjernosti koje gaje prema vama.

Partner je nezadovoljan, jer ga zanemarujete zbog prirode posla koji obavljate. Posvetite mu više pažnje ako želite da održite ovaj odnos.
 
Zdravstveno, ulijenili ste se, niste dovoljno aktivni. Za to morate uvijek naći vremena. Promijenite režim ishrane.

Bik

Sve vam polazi za rukom. Veoma ste koncentrisani i imate gomilu ideja, kako biste unaprijedili sadašnje poslovanje. Ukoliko očekujete susret sa inostranim partnerima, nemojte se oslanjati samo na jedno rešenje. Moguće da će vas iznenaditi odbijanjem jednog.

Kad je riječ o ljubavi, još uvijek preživljavate nevjerstvo partnera i/ili loš razlaz.

Zdravstveno, već vas neko vrijeme muči glavobolja, koja može preći u migrenu. Nemojte je zanemarivati, pođite kod lekara, radi daljih analiza.

Blizanci

Zadovoljni ste sadašnjom pozicijom na poslu, ali vas to neće dugo držati, s obzirom na vašu prirodu, gdje ambicija prevladava. Uvijek želite više i bolje. Dinamični ste i uvijek spremni da uđete u nove poslove, u kojima ćete još više potvrditi svoje umijeće, ali ujedno i steći nova iskustva.

Budite aktivniji, izlazite sa društvom, prijateljima na poznata mjesta. Jedna osoba vas već neko vrijeme posmatra, želi da vam se približi.

Imate potrebu da se odmorite.

Rak

Ovo je nedelja puna neizvjesnosti, pa niste u stanju da se koncentrišete na poslove koje obavljate. Zbog toga se vrlo loše osjećate, ne volite nikakvo odlaganje. Željno iščekujete konačno razrešenje. Moguća je nedelja puna ideja.

Na polju ljubavi opterećujete svog partnera pretjeranom ljubomorom. Zbog toga on pribjegava i jednoj dozi neiskrenosti, što još više pojačava vašu zabrinutost.

Zdravstveno, zbog prevelikog stresa, može lako doći do pada imuniteta. Unosite u organizam više minerala i vitamina.

Lav

Vrlo ste zainteresovani da promijenite posao kojim se bavite. Upali ste u kolotečinu, što vas nikako ne ispunjava. Počinjete da se brinete da ćete zauvijek ostati na postojećoj poziciji. Vrijeme je da se nešto mijenja!

Sada kada ste najmanje zainteresovani za ljubav, jedan izlazak u društvo znači susret sa vrlo zanimljivom osobom, zbog koje će vam opet, posle dužeg vremena, zaigrati leptirići u stomaku.

Provjerite krvnu sliku.

Djevica

Zadovoljni ste kako teku postojeći poslovi, kao i zaradom. Ipak, previše obaveza ste preuzeli, a postajete svjesni da ih ne možete sami obaviti na vrijeme. Zato, dok nije kasno, podijelite svoje obaveze drugim saradnicima.

Emotivno, želite napredak u vezi sa partnerom. Uviđate da je on osoba koja vam u potpunosti odgovara. I on sam ima iste želje i potrebe.

Pijte više vode, a izbjegavajte alkohol i gazirana pića.

Vaga

Ove nedelje ćete biti potpuno fokusirani na nove poslovne promjene. Imaćete dosta poslovnih obaveza. Partner ili porodica, ukoliko ste u braku, mogu biti zanemareni, zbog toga i nezadovoljni, pa će se udaljiti i povući u sebe.

Ne dozvolite da se partner okrene drugim aktivnostima, jer to vodi potpunom zahlađenju odnosa.

Ove nedelje obratite pažnju na saobraćaj, bilo da ste aktivni ili pasivni učesnik. Takođe se čuvajte eventualnih padova i lomova.

Škorpija

Očekujte poboljšanje finansija, bićete zadovoljni postignutim. Naravno, svjesni ste i da ste se mnogo dali i potrudili da biste sada bili zadovoljni rezultatima. Planirate dalje proširenje posla.

Partner ima potrebu da vam udovolji svakim svojim gestom, postupkom. To vas opušta i ispunjava zadovoljstvom. Spremni ste da mu ukažete pažnju kako biste pokazali vaša osećanja.

Moguće kratkotrajne stomačne tegobe.

Strijelac

Na poslovnom polju vas očekuje nestabilnost i pored sveg zalaganja. To vam donosi i gubitak koncentracije, pa važne odluke odgodite za kasniji period ili ih prepustite osobi u koju imate potpuno povjerenje.

Sa partnerom ste došli u fazu da morate riješiti dali ćete nastaviti vezu ili ćete je prekinuti. Odluka je na vama, a donosite je vrlo teško. Porazgovarajte iskreno o tome šta vas muči.

Zdravstveno, temperatura, kao i suv kašalj su već značajna upozorenja da se morate obratiti ljekaru. 

Jarac

Ne donosite brzoplete odluke, nemojte ulaziti u poslove sa sumnjivim ljudima i sumnjivim transakcijama. Budite staloženi i oslonite se na intuiciju.

Emotivno, postajete nezadovoljni zbog partnerove statičnosti i nedostatka akcije. Predložite mu odlazak na zajednički odmor kako biste osvježili vaš odnos koji je upao u kolotečinu.

Za vrijeme praznika ste nabacili više kilograma, koje valja sada skinuti. Morate biti rigorozniji u ishrani i odreći se slatkiša.

Vodolija

Sadašnja poslovna situacija vas prilično iznuruje, zbog opšteg nezadovoljstva. Poslodavac pred vas postavlja nemoguće prohtjeve i zahtjeve. Kao da nije svjestan da ih je nemoguće ispuniti.

Partner je potpuno upoznat sa vašom poslovnom situacijom i nezadovoljstvom. Pokušaće da vam pomogne, imate njegovu maksimalnu podršku.

Na polju zdravlja vas očekuje nestabilno stanje. Ukoliko osjetite bilo koju vrstu tegoba, posavjetujte se sa ljekarom.

Ribe

Iskreno ste zabrinuti za svoje finansije, jer nailazite na odlaganje isplate već odavno završenih poslova. Poslovni partner se trudi da vam isplati, ali i on čeka naplatu svojih potraživanja.

Emotivno, niste za ozbiljan odnos, ali bi vam dobrodošla neka neobavezna veza, čak i tajna, sa osobom koju poznajete preko posla. Ipak, zazirete od rizika.

Zdravstveno ste vrlo jaki, mada možete u ovom periodu da imate problem sa krvnim sudovima, kao i cirkulacijom. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: