Pročitajte nedjeljni horoskop od 18. do 24. jula!

    3 meseca pre 298 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Bićete skloni zaljubljivanju ove nedelje. Važno je da stavite ponos sa strane i da priđete osobi koja vam se dopada odavno. Potrudite se da udovoljite partneru, ako ste u vezi. Nije vam lako da uradite sve sami. Potrebna vam je pomoć drugih ljudi na poslu. Preosjetljivi ste i pomalo napeti.

Bik

Imate potrebu da se opustite više ove nedelje. Komunikativni ste i skloni flertu. Dosta toga vam ide od ruke i lako dolazite do novih poznanstava. Slobodni, na kraćem putovanju je moguć neki kontakt sa zanimljivom osobom. Zauzeti, poradite na komunikaciji sa partnerom.

Blizanci

Bićete veoma zadovoljni na poslu. Sve vam ide lakše nego inače. Ženska osoba može da vam bude od pomoći. Energični ste i brzo dolazite do ideja. Što se ljubavi, tiče preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Zauzeti, za vas bi bilo najbolje da se fokusirate na obaveze, ali ne dozvolite da partner bude zapostavljen.

Rak

Sjajno se osjećate. Ništa vam nije teško da završite na poslu. Jako je bitno da ne trošite previše novca na stvari koje vam nisu baš neophodne. Budite štedljiviji. Što se tiče ljubavi, bilo bi dobro da popričate sa partnerom o svemu što vas muči. Ako ste slobodni, moguće je novo zanimljivo poznanstvo.

Lav

Ove nedelje ćete da se osjećate mnogo bolje nego ranije. Nije vam lako da sve postignete jer biste najradije da odmarate. Konačno ćete da imate dobre rezultate na poslu, a bićete zadovoljni prilivom novca. Ukoliko ste u vezi, ne zapostavljajte voljenu osobu, ne možete da budete uvijek vi na prvom mjestu. Potrebno je da nekom drugom poklonite pažnju. Ako ste slobodni, neko ko je jako sličan vama može da vam privuče pažnju. Ne vraćajte se starim ljubavima. Budite spremni da se zaljubite u neku novu osobu jer imate odlične aspekte za ljubav.

Djevica

Odlično se osjećate i veoma ste komunikativni. Budite vrijedni i kolege na poslu cijeniće vaš trud. Ne osjećate se baš najbolje. Budite otvoreni za neku novu ljubavnu priču. Preko prijatelja ili interneta moguće je novo poznanstvo. Ako ste zauzeti, iznenadite voljenu osobu nekim lijepim gestom.

Vaga

Nije vam lako da izađete na kraj sa svim obavezama. Budite uporni i ne odustajte. Imaćete pomoć neke ženske osobe. Na poslu će sve da vam ide od ruke. Što se ljubavi tiče, ne ulazite u rasprave sa voljenom osobom jer je moguće da ćete oboje da budete napeti tokom nedelje. Ako ste slobodni, neka osoba koju upoznajete na neobičan način može da vam se dopadne.

Škorpija

Veoma ste romantični. Trudite se oko voljene osobe i nije vam teško da sve uradite za nju. Jako vam lako da dođete do rezultata. Budite otvoreni za neku novu priliku da biste mogli da napredujete. Dajte svoj maksimum i pokušajte da se usredsredite na ostvarenje ideja. Ne dozvolite nikom da vas izbaci iz takta i da poremeti vaš mir.

Strijelac

Pod stresom ste. Nikako da dođete do dobrih rezultata. Pokušajte da se ne nervirate zbog detalja. Gledajte širu sliku. Sada nije vrijeme za pozajmljivanje novca. Što se tiče ljubavi uradite sve kako ste zamislili. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, nemate nikakav problem što se tiče ljubavi.

Jarac

Odlično se osjećate. Pokušajte da pozavršavate sve obaveze na vrijeme i ne odlažite ništa za neki drugi dan. Moguće su rasprave sa voljenom osobom, a to može da se desi zbog ljubomore ili novca. Možete da izbjegnete scene. Ako ste slobodni, izvjesno je poznanstvo sa osobom koja je veoma dinamična i zabavna.

Vodolija

I dalje nije idealan period za ljubav. Ipak, ima dosta dešavanja pa bi trebalo da ih iskoristite, ako ste slobodni, za neko novo poznanstvo ili početak nove veze. Ako ste zauzeti, bolje bi bilo sačekate drugu polovinu nedelje kada će situacija biti osjetno mirnija i da razgovarate o nekim bitnim stvarima sa partnerom. Nije vam lako da dođete do odličnih rezultata. Mogu saradnici da vam daju dobar savjet ili da vas podrže u vašim planovima.

Ribe

Najbolje bi bilo kada biste se potrudili da uvedete neke promjene na poslu. Ne čekajte da to drugi urade umjesto vas. Trudite se da date svoj maksimum, a priliv novca će da bude povećan. Što se ljubavi tiče, sve vam ide kako ste zamislili i veoma ste romantični i spremni za ljubav. Ako ste zauzeti, pokažite svoje emocije partneru.

Najnovije vijesti

Premijerski sat 29. oktobra

19. oktobra 2021. 12:22

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 27415 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11857 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11690 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 11047 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 10373 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 9793 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 9283 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 9025 pregleda
%d bloggers like this: