Pročitajte nedjeljni horoskop od 26. jula do 1. avgusta!

    2 meseca pre 298 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Partner može biti od velike pomoći. Povjerite mu se ako imate neki problem na poslu jer može da da dobar savjet. Iskoristite nedjelju za izlaske i zabavu. Uživajte sa prijateljima i opustite se. Moguće su neke nove opcije za napredak na poslu. Budite vrijedni i agilni.

Bik

Iznenadite voljenu osobu ove nedelje, pokažite svoja osjećanja. Ako ste slobodni, romantični, pa budite otvoreni prema osobi koja vam se dopada neko vrijeme. Povežite se bolje sa ljudima sa kojima radite da biste bili uspješni ove nedelje. Imaćete višak energije i moći ćete sve da stignete da odradite kako treba.

Blizanci

Veoma ste komunikativni i upućujete dosta komplimenata voljenoj osobi. To može da poboljša odnos. Ako ste slobodni, moguć je flert sa osobom koju znate dugo. Dobićete pohvale na poslu. Napredak je moguć, ali će vas najviše da obraduje priliv novca.

Rak

Budite ponosni na sebe ove nedelje jer ćete da vidite sav svoj uložen trud koji se isplatio. Imaćete više novca nego inače, a to će da vam da novi elan za rad. Koristite svoju intuiciju da stvorite nove kontakte i da poboljšate odnose sa drugima. Pozitivniji ste nego inače i to osjetno utiče na vaš odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, na kraćem putu je moguće poznanstvo.

Lav

Bilo bi dobro da nađete malo vremena za uživanje i druženje. Ne isključujte partnera iz svojih planova da se ne bi osjećao zapostavljeno. Moguć je priliv novca. Prilično ćete biti zadovoljni ovom nedeljom i napredak je moguć. Očekujte pomoć ženske osobe.

Djevica

Ove nedelje prosto blistate. Venera je u vašem znaku i sve vam ide od ruke i drugi vam ugađaju. Naročito se to odnosi na partnera. Ako ste slobodni, ne brzajte sa ulaskom u vezu nego vidite ko vam se baš dopada. Bitan je kompromis na poslu. Završite započete obaveze, iako možda nećete baš da imate dosta energije za rad.

Vaga

Najradije biste da se usmjerite na sebe i da provedete neko vrijeme sami. Uživajte uz dobar film ili seriju, ako ste u vezi, sa partnerom, naravno. Napravite balans između privatnog i poslovnog života. Neka muška osoba može da vam bude velika podrška na radnom mjestu. Napredak je izvjestan.

Škorpija

Zauzeti, ne plašite se da kažete šta vam smeta u vezi. Postavite se prijateljski prema voljenoj osobi, da biste lakše riješili nesuglasice. Ako nemate partnera, konačno biste mogli da upoznate neku zanimljivu osobu preko interneta ili prijatelja. Privedite na poslu sve obaveze do kraja. Bićete pod stresom jer ne možete baš sve da postignete, ali bar budite temeljni.

Strijelac

Budite podrška partneru u vezi sa planovima koje ima. To može da učvrsti vezu. Slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo. Imate previše obaveza i radite više stvari. Potrudite se da se fokusirate na ono što je bitno, a ne bi trebalo da započinjete ništa novo.

Jarac

Organizacija je jako bitna ove nedelje. Što se bolje organizujete, više ćete vremena imati za privatni život i voljenu osobu. Slobodni, neka osoba iz prošlosti se može vratiti u vaš život. Nije vam potreban veći pritisak na poslu zato budite vrijedni i odgovorni.

Vodolija

Provedite više vremena sa voljenom osobom i budite posvećeni. Potrebna vam je relaksacija. Na kraćem putu je moguće neko novo poznanstvo. Dajte sve od sebe da uradite sve na vrijeme. Budite štedljiviji ove nedelje. Bavite se malo više sportom.

Ribe

Ako ste zauzeti, pokušajte da partneru pokažete svoje emocije, ne budite zatvoreni. Strastveni ste, ako ste slobodni, a sada je odlično vrijeme za novu vezu. Pod stresom ste zbog posla i novca. Oslonite se malo više na saradnike jer ne morate sve sami.

Najnovije vijesti

Zvezda čeka Bragu, Vest Hem u Zagrebu

16. septembra 2021. 12:17

Otišao je veliki Dušan Duda Ivković

16. septembra 2021. 10:09

Prognoza vremena – 16. septembar

15. septembra 2021. 22:21

Cijene u avgustu porasle 3,1%

15. septembra 2021. 20:43

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 25869 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11609 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 10673 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 10042 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 9214 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 8724 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8550 pregleda
%d bloggers like this: