Pročitajte nedjeljni horoskop od 29. novembra do 4. decembra

    2 meseca pre 284 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Imate dobar smisao za humor. Pored viška energije i strastvenosti, lako ćete da ostvarite neku zanimljivu ljubavnu priču. Ako ste zauzeti, ne ulazite u rasprave. Veoma ste ambiciozni i lako dolazite do rezultata koje želite da postignete. Imate višak energije.

Bik

Ne budite utučeni zbog toga što možda partner ne želi isto što i vi. Iako ste tvrdoglavi pokušajte da napravite kompromis. Slobodni, posvetićete se poslu, veoma ste ambiciozni. Saradnici mogu da budu prilično zahtjevni.

Blizanci

Vjerujte da su drugi tu za vas i da žele da vam pomognu da napredujete. Potrudite se da se usredsredite na pozitivne stvari na poslu, iako ih možda nema previše. Vrijeme je za promjene koje je trebalo da napravite odavno, samo niste imali hrabrosti.

Rak

Ukoliko vam neko kaže da mu je stalo do vas, vjerovatno je to iskreno. Imate nedoumice koliko je stvarno voljena osoba iskrena jer ste nesigurni u sebe. Strastveni ste i skloni flertu, ako ste slobodni. Previše posla može da vas optereti. Ne pretjerujte sa obavezama.

Lav

Možete značajno da promijenite svoj život, ako pustite da vam neka osoba koju znate odavno kaže šta osjeća prema vama. Budite otvoreni za nova iskustva. Zauzeti, održite stabilnost u vezi. Ako imate neki problem podelite tu informaciju sa partnerom. Može da vam pomogne oko rešenja.

Djevica

Vi ste veoma pričljivi. Odličan je dan za kraća putovanja i viđanje sa rodbinom. Ipak, ne zapostavite obaveze i ne preterujte sa trošenjem nego budite umjereni. Ne dozvolite drugima da previše utiču na vas.

Vaga

Mogući su povećani iznenadni troškovi. Niste se nadali da morate da štedite. Otvorite se za nove stvari, nove poslovne prilike, jer imate veliku potrebu da napredujete. Ljubav ste ostavili po strani. Nije vam lako da se posvetite vezi i da sve postignete na poslu, pa bar budite iskreni prema partneru što se tiče toga.

Škorpija

Romantični ste i veoma strastveni. Moguća je neka avantura. Slobodni, dajte sve od sebe da ugodite partneru, ali ne popuštajte ni u svojim zahtjevima. To će dodatno da pomogne da se poboljša vaš odnos. Moguć je povećan priliv novca. Lako ćete da ostvarite svoje ciljeve.

Strijelac

Veoma ste praktični. Sve vam ide lako i od ruke. Napredak je izvijestan, pa nema razloga za brigu. Jako lako dolazite do rezultata. Neka muška osoba može da bude od pomoći. Provedite više vremena sa partnerom.

Jarac

Prijatelji mogu da vam budu od pomoći. Ne opterećujte se mišljenjem ljudi koji vam nisu važni. Pokušajte da odredite prioritete i da se držite toga. Možete da dođete do dobrih rezultata. Imate podršku partnera u svemu.

Vodolija

Potrudite se da se fokusirate na obaveze na poslu. Ne ide vam sve baš lako, ali to ne znači da ne možete da odradite puno stvari koje ste stalno ostavljali za neki drugi period. Ne očekujte pomoć, budite samostalni. Nije vam lako da se posvetite poslu, imate dosta briga i porodičnih problema.

Ribe

Provedite više vremena sa partnerom. Dajte sve od sebe da uživate. Ako ste slobodni, neka osoba koja vam se mnogo dopada može da napravi prvi korak i da vam pokaže svoje emocije. Za ovu nedjelju je preporuka da se ide u šetnju, prirodu, ako niste u mogućnosti da putujete.

Najnovije vijesti

PROGNOZA VREMENA – 26 . JANUAR

25. januara 2022. 23:05

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 33286 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 14500 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 13915 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 13650 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 12784 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 12260 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 12080 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 11968 pregleda

Danas isplata materijalnih davanja

16. septembra 2020. 10858 pregleda
%d bloggers like this: