Pročitajte nedjeljni horoskop od 4. do 10. oktobra

    2 sedmice pre 267 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Moguće su nove poslovne obaveze koje zahtijevaju da se malo više potrudite. Sve probleme morate da rješavate brže nego ranije. Pitajte za savjet neku osobu za koju znate da može da vam pomogne u vezi sa finansijama. Previše brinete što se tiče partnera. Niste sigurni u sebe. Ako vam se dopada neka osoba probajte da napravite prvi korak ka poznanstvu.

Bik

Napravite plan rada i držite ga se. Možete da se osjećate sabotirano jer nemate podršku drugih ljudi. Budite uporni i na kraju nedelje će sav trud da se isplati. Napeti ste i veoma emotivni. Partner vas podržava, nema razloga za brigu. Ako ste slobodni, tokom vikenda je moguće poznanstvo.

Blizanci

Želite da sarađujete sa nekim ko će da vam pomogne da ostvarite sve što ste isplanirali. Dobro razmislite da li treba da ulažete neki novac u posao. Bitno je da ne pretjerujete sa planovima. Neophodna vam je podrška partnera ove nedjelje. Uživate u ljubavi. Neka osoba koju ste skoro upoznali može da pokaže simpatije.

Rak

Svi očekuju od vas da uspijete u svemu što radite. Veoma ste iscrpljeni, ali dajte sve od sebe da završite sve što ste započeli. Izbjegavajte rasprave sa drugim ljudima na poslu. Budite uporni. Prija vam prisustvo neke osobe koja vam se dopada duže vrijeme. Veoma vam je stalo vam je da usrećite voljenu osobu i dajete sve od sebe da održite mir.

Lav

Nemate dosta vremena. Odredite prioritete. Ne premarajte se na poslu. Potrudite se da budete detaljni. Ne želite da mijenjate ništa u svojoj vezi, a konačno ste našli način da uživate i da imate odličnu komunikaciju sa partnerom. Zauzeti, preko interneta ili prijatelja je moguće novo poznanstvo. Ne odlažite ljubav, dajte šansu nekoj osobi koja vam je slična.

Djevica

Ne obraćajte pažnju na druge ljude. Izbjegavajte rasprave. Radite svoj posao i bićete zadovoljni na kraju nedjelje. Nije vrijeme za promjene na poslu, držite se dosadašnjeg načina rada. Partner je uvijek tu za vas. Potrudite se da se ne zapostavljajte ljubavni život zbog posla.

Vaga

Ne pretjerujte sa planiranjem, nego radite samo ono što je prioritetno. Uradite sve obaveze na vrijeme, budite fokusirani. Bliski ljudi mogu da vam upute kritike, jer ne stižete da im se posvetite. Odbijate neku zanimljivu osobu kojoj se duže vrijeme dopadate. Zauzeti, ne možete da promijenite ništa u vezi ako ne izdvojite više vremena za voljenu osobu. Budite komunikativniji.

Škorpija

Prihvatili ste previše obaveza koje vas zamaraju. Nemate dosta energije, ali će to da se promijeni od vikenda. Zatražite pomoć bliskih ljudi. Ne morate sve sami da radite. Ne želite da uđete u neku novu vezu, to vam sad nije bitno. Veoma ste strastveni. Što se tiče ljubavi, ako ste u vezi, najbitnije je da poradite na komunikaciji sa voljenom osobom.

Strijelac

Sve vam ide od ruke. Lakše dolazite do ostvarenja nego što ste očekivali. Moguć je kraći put. Ako treba da završite neke obaveze oko dokumentacije sada je pravi trenutak. Iskoristite dobre aspekte. Priliv novca je očekivan. Želite da mijenjate neke stvari, ali ne bi trebalo da se vraćate staroj ljubavi. Zauzeti, stabilno je sve u vašoj vezi i osjećate blagostanje. Uživajte sa partnerom.

Jarac

Potrudite se da uspješno sprovedete sve planove. Bitno je da imate podršku saradnika. Moguće je potpisivanje važnih dogovora i bitno je da ne brzate sa promjenama. Razmislite dobro o svemu. Što se ljubavi tiče, dobijate dosta pažnje od voljene osobe i nemate problem. Slobodni, imajte strpljenja za osobu koja vam se dopada.

Vodolija

Pitajte starije kolege za savjet u vezi sa poslom. Ne nervirajte se bez razloga, nego sagledajte situaciju iz više uglova ako imate neki problem. Odredite prioritete i nemojte da se preforsirate ove nedjelje. Pod stresom ste zbog previše obaveza. Pokažite razumijevanje za partnerove obaveze, da ne bi došlo do problema. Slobodni, izbjegavajte tajnu vezu.

Ribe

Lako ostvarujete sve što ste zacrtali na početku nedjelje. Vrijedni ste. Može da dođe do napredovanja. Budite uporni. Što se tiče ljubavi, preko prijatelja možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Zauzeti, ne prenosite stres sa posla na ljubavni život jer to može da ugrozi vezu.

Najnovije vijesti

Premijerski sat 29. oktobra

19. oktobra 2021. 12:22

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 27417 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11857 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11690 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 11048 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 10373 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 9793 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 9283 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 9026 pregleda
%d bloggers like this: