Pročitajte nedjeljni horoskop od 6. do 12. decembra!

    2 meseca pre 315 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Sjajno ćete da se osjećate tokom cijele nedjelje. Imate višak energije i pozitivniji ste nego inače. Bavite se sportom. Vrijeme je da sredite svoje finansije. Moguć je kraći put, pa se potrudite da iskoristite priliku ako vam se pruži. Moraćete da napravite neki presjek stanja u vezi sa poslom. Što se ljubavi tiče, nije vam lako da se posvetite partneru. Ako ste slobodni, lako dolazi do poznanstva na putu.

Bik

Veoma ste pozitivni i kreativni. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata. Potrudite se da sarađujete dobro sa drugima. Povećani troškovi su neminovni. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, bićete veoma strastveni i skloni flertu.

Blizanci

Pod stresom ste zbog previše obaveza. Nije vam lako da dođete do napretka. Neka bliska osoba može da vas motiviše i da vam da dobar savjet. Ne pretjerujte sa obavezama. Nađite vrijeme za sebe i za privatni život. Odlična je nedjelja za nova poznanstva. Ako nešto nije u redu u vezi u kojoj ste, trebalo bi da razmislite da li vam to i dalje odgovara.

Rak

Mogući su problemi na poslu i dosta se brinete i opterećujete. Nije vam lako da se usredsredite na posao. Budite prijatni prema saradnicima i pokušajte da nađete zajednički jezik sa drugima. Otvoreni ste za nove poslovne prilike. Budite otvoreni za novu ljubavnu priču preko posla. Zauzeti, ne opterećujte se previše poslom, da ne biste zapostavili partnera.

Lav

Odlično se osjećate. Imate višak energije. Prepoznaćete dobre prilike i trebalo bi da ih ugrabite sada. Kreativni ste i spremni za uspjeh. Nije vam lako da dođete do neke nove saradnje. Pozitivno utičete na voljenu osobu, a i ona na vas. Nije vam lako da se uklopite sa nekom zabavnom osobom u vašem životu.

Djevica

Preosjetljivi ste. Ove nedjelje vam sve ide teže nego inače. Potrudite se da ne uključujete emocije na poslu, nego dajte sve od sebe da budete racionalni i praktični. Moguće su rasprave sa bliskim saradnicima, pa se potrudite da to izbjegnete. Neka osoba iz prošlosti može da se vrati u vaš život. Ako ste u vezi, veoma ste romantični.

Vaga

Brzo sve završavate i ništa vam nije teško. Budite otvoreni za neku novu saradnju sa drugima. Moguća je nova šansa za napredak na poslu. Potrudite se da date sve od sebe da budite prijatni prema kolegama. Kraći put je izvjestan. Nije vrijeme za kupovinu kola ili telefona.

Škorpija

Priliv novca je očekivan. Veoma ste zadovoljni kako se sve odvija u vašu korist. Prijatno ste iznenađeni uspjehom koji postižete. Veoma ste otvoreni za neku saradnju sa osobama koje nisu iz vašeg mesta. Veoma ste strastveni i skloni flertu. Moguć je početak neke nove veze sa zanimljivom osobom.

Strijelac

Preosjetljivi ste i nije vam lako da dođete do dobrih rezultata jer vas opterećuju neke porodične priče. Ne možete da završite sve što ste započeli jer ste preuzeli na sebe previše obaveza. Budite uporni i organizujte se bolje. Odlično se osjećate u vezi. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku novu osobu preko posla.

Jarac

Završite sve obaveze koje imate. Nije vam lako da postignete sve na vrijeme. Sa svih strana osjećate pritisak. Nije vam svejedno šta drugi pričaju za vas, pa se zato potrudite da imate odlične odnose sa kolegama. Moguća je neka avantura. Razmislite da li vam je to potrebno u ovom trenutku. Ako ste zauzeti, budite iskreni prema partneru u vezi sa svim što vam smeta.

Vodolija

Brzo možete da ostvarujete postavljene ciljeve uz pomoć kolega. Potrudite se da se fokusirate na obaveze koje ne možete neko vreme da odradite sami. Budite prijatni prema drugima i napravite dogovor da biste sebi olakšali. Odlično se slažete sa partnerom. Ako niste u vezi, nije vam lako da dođete do novog partnera, ali neka osoba koja vam je prijatelj može da poželi nešto više od toga.

Ribe

Osobe koje mogu da vam budu od pomoći su uspješnije od vas. Poslušajte savjet dragih ljudi i ne pretjerujte sa poslom. Budite prijatni prema saradnicima, a neka pozitivna osoba koja nije iz vašeg mjesta ili zemlje može da vam da dobru ideju za napredovanje na poslu. Budite romantični i posvećeni partneru. Ne zapostavljajte ga previše zbog posla. Izbjegavajte rasprave. Ako ste slobodni, neka osoba koja nije iz vašeg mjesta može da vam se dopadne. 

Najnovije vijesti

PROGNOZA VREMENA – 26 . JANUAR

25. januara 2022. 23:05

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 33290 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 14503 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 13917 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 13653 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 12786 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 12260 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 12082 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 11974 pregleda

Danas isplata materijalnih davanja

16. septembra 2020. 10861 pregleda
%d bloggers like this: