Pročitajte nedjeljni horoskop od 6. do 12. septembra

    1 mesec pre 239 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Ako ste slobodni, ne zapostavljajte previše privatni život zbog posla. Mogući su neki problemi vezani za posao. Nemojte da se preforsirate. Što se ljubavi tiče, kod vas je sve kako treba. Veoma ste romantični i skloni flertu.

Bik

Dobro se osjećate, veoma ste sposobni da sve postignete na vrijeme. Posvetite više pažnje i vremena partneru. Slobodni, vrijeme je za neka nova poznanstva.

Blizanci

Nemojte previše da se okrenete ka zabavi, nego se fokusirajte na obaveze koje imate. Ne konzumirajte prejaku i začinjenu hranu, izbjegavajte sve što može da vam smeta. Zauzeti, nema razloga za brigu i sve je kako treba u vezi. Slobodni, sigurni ste u sebe i sada lako možete da priđete osobi koja vam se dopada.

Rak

Ne pravite sebi veliki pritisak zbog novca i posla. Budite umjereni u poslu. Lako ćete da se usredsredite sa partnerom oko nekih promjena koje su vam bitne. Neka osoba koja živi blizu može da vam se dopadne. Iskoristite idealan period za bitne dogovore. Šetajte više.

Lav

Emotivno ste stabilni i uživate u vezi. Slobodni, pokušajte da ne nalazite manu svakoj osobi kojoj se dopadnete. Priliv novca je očekivan i bićete zadovoljni uspjehom na poslu. Komunikativni ste i lako dolazite do rešenja na poslu. Moguć je kraći put.

Djevica

Nemate potrebu da viđate druge ljude. Ostanite kod kuće ako ste sami i provedite vrijeme uz partnera. Provedite vrijeme sa partnerom. Posvetite se više sebi. Sada nije vrijeme za ljubav, ne brzajte sa poslom.

Vaga

Zauzeti, dobar je period za kraći put sa partnerom. Slobodni, dopada vam se osoba koja nije iz vašeg okruženja. Smislite način kako da dođete do kontakta. Ove nedelje bi trebalo da napravite plan rada. Spavajte više. Nemojte da se premarate.

Škorpija

Ne zapostavljajte partnera. Budite otvoreni i iskreni što se tiče toga kako se osjećate. Slobodni, trebalo bi da izdvojite više vremena za zabavu i izlaske. Moguće je novo poznanstvo. Posao vas iscrpljuje. Bilo bi dobro da napravite plan rada. Trebalo bi da se više bavite sportom. Budite aktivniji.

Strijelac

Idite ove nedjelje na neko mjesto gdje možete da se relaksirate i opustite sa partnerom. Provedite više vremena sa prijateljima. Prijaće vam sloboda. Dajte sve od sebe na poslu. Budite vrijedni. Energični ste i sjajno se osjećate.

Jarac

Ove nedjelje nema nikakvih promjena na poslu. Jako lako sarađujete sa drugima. Ništa vam ne pada teško. Spremni ste za avanturu. Bitno je da vam bude zabavno. Napeti ste zbog novca. Period je dobar za štednju. Mogući su povećani troškovi. Imate višak pozitivne energije i bavite se sportom.

Vodolija

Naravite kompromis sa partnerom. Odlično se slažete. Ne morate na silu da uđete u neku vezu. Ako ste slobodni, mođete da uđete u neku novu vezu. Pazite na sitnice. Čak i najmanje greške mogu da budu veliki problem. Izbjegavajte da se ne zamjerate kolegama.

Ribe

Veoma ste ozbiljni i partner može da misli da mu ne pridajete dovoljno pažnje. Neka bliska osoba može da vas upozna sa ozbiljnom osobom koja će da vam se dopadne. Posao mora da bude na prvom mjestu. Budite ambiciozniji. Moguć je problem sa pritiskom. Pazite malo više na svoje zdravlje.

Najnovije vijesti

Premijerski sat 29. oktobra

19. oktobra 2021. 12:22

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 27420 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11857 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11692 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 11049 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 10375 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 9795 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 9284 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 9027 pregleda
%d bloggers like this: