Pročitajte nedjeljni horoskop za period od 16. do 22. maja

    4 sedmice pre 245 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Ove nedjelje ćete se osjećati mnogo bolje i bićete poletniji. Posao neće da bude na prvom mjestu nego kontakti sa drugima. Potrudite se da se usredsredite na prijatelje, kolege, saradnike. Tako ćete lakše da napredujete u životu. Budite otvoreni za nove poslovne prilike. Što se ljubavi tiče poradite na komunikaciji sa partnerom. Ako ste slobodni, neka osoba može da vam se dopadne zbog načina razmišljanja.

Bik

Na poslu vam sve ide odlično, a to će tako naročito da bude od sredine nedelje. Nema razloga za brigu, nego se potrudite da se fokusirate na neke pozitivne stavke i da vidite kako možete da napredujete. Priliv novca je očekivan. Slobodni, preko posla je moguće poznanstvo. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom i uživajte u prirodi, na izletu.

Blizanci

Ne osjećate se baš najbolje. Imate dosta obaveza i briga i niste sigurni da sve možete da stignete. Mogući su povećani troškovi, ali je slušajte tuđe savjete nego samo sebe. Slobodni, skloni ste zaljubljivanju. Zauzeti, pazite šta pričate partneru da ne biste bili pogrešno protumačeni. Ljubav pokažite djelima.

Rak

Budite otvoreni za novu poslovnu saradnju. Ne nervirajte se previše ako sve ide sporije nego inače. Sada je vrijeme da primjenite naučeno znanje i da konačno dođete do rezultata koji će da vas zadovolje. Slobodni, ne ulazite u tajne veze. Zauzeti, budite iskreniji prema partneru.

Lav

Potrudite se da prijateljima kažete svoje planove jer će oni da vam budu od pomoći. Neka mlađa osoba može da vam da dobar savjet i da pomogne. Imate dosta ideja, ali ne treba sve da ostane samo plan. Realizujte nešto od svega toga. Slobodni, pokušajte da se približite osobi koja vam se sviđa, a ako ste u vezi ne zapostavljajte prijatelje zbog ljubavi.

Djevica

Odlično se osjećate na poslu. Sve vam ide od ruke. Konačno imate utisak da sve dolazi na svoje mjesto. Imate podršku od kolega i nadređenih. Budite otvoreni za novu ljubav. Zauzeti, ne želite ništa da mijenjate ove nedjelje. Sve vam je odlično.

Vaga

Razmislite o usavršavanju ili nekom putovanju zbog posla. To može da vam da ozbiljan zalet i da napredujete. Ne dozvolite drugima da vas sputavaju nego pratite svoj osjećaj. Rasijani ste pomalo pa to može da vas sabotira. Slobodni, pomalo ste napeti i ne želite novu ljubav. Zauzeti, stres može da utiče na vezu.

Škorpija

Nije vam lako da se ostvarite ove nedjelje i da budete zadovoljni. Imate utisak da što više radite, da to manje novca imate. Štednja je obavezna. Napravite plan rada. Bićete strastveniji nego inače, pa uživajte sa voljenom osobom ili flertujte. Prijaće vam sve to.

Strijelac

Lako sklapate dogovore. Nije vam ništa teško i trudite se da se fokusirate na neke pozitivne stavke i da se usredsredite na budućnost. Veoma ste dobro raspoloženi i to je ono što saradnici cijene kod vas. U ljubavi se potrudite da jasno kažete šta mislite i osjećate da ne biste imali probleme.

Jarac

Vrijedni ste i odlično raspoloženi. Lako dolazite do bilo kakvog dogovora. Vrijeme je da sve karte stavite na sto i da konačno drugi vide kakvim kvalitetima raspolažete da biste mogli brže da napredujete. Strastveni ste, ali niste zadovoljni previše ljubavnim životom. Potrudite se da ne zapostavljate voljenu osobu zbog nekih obaveza.

Vodolija

Osjećate se odlično. Ne dozvolite sebi da budete površni i neozbiljni nego budite fokusirani. Dajte svoj maksimum na radnom mjestu. Budite kreativniji nego inače, naročito od polovine nedjelje. Romantični ste i skloni flertu. Sve je idealno i ako ste zauzeti.

Ribe

Nije vam lako da se posvetite poslu jer imate dosta toga u glavi, a ove nedjelje biste se radije proveli više vremena sa porodicom. Budite detaljni, a ne površni, pa bar da uradite manje posla, ali kako bi trebalo. Dajte sve od sebe da ugodite voljenoj osobi, iako baš niste raspoloženi. Potrudite se da upoznate nove ljude, pa iako se dvoumite, to može da bude dobar potez. Nova poznanstva su prilike za ljubav ove nedjelje.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 22204 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8415 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7814 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7642 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7605 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7377 pregleda
%d bloggers like this: