Pročitajte nedjeljni horoskop za period od 20. do 26. septembra!

    1 mjesec pre 361 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Ove nedelje je neophodno da se usredsredite na obaveze koje ste odlagali. Imate takmičarski duh, ništa vam ne pada teško, ali ipak ne treba da pretjerate sa radom. Imajte mjeru. Organizujte se bolje da ne biste kasnili sa zadacima. Svakako ništa nećete da izgubite ako se opustite tokom vikenda, jer uvijek dajete svoj maksimum i to zaslužuje balans u vidu odmora. Slobodni, moći ćete da pokažete svoje osvajačke moći tokom ove nedelje. Skloni ste flertu. Budite dostupniji drugima kojima se dopadate. Zauzeti, euforični ste i sve ide kako treba u ljubavi. Provedite više vremena sa partnerom ove nedelje.

Bik

Iščekujete znak od osobe koja vam se dopada da napravite prvi korak. Ne čekajte predugo. Ako ste zauzeti, bitno je da uživate više u harmoničnom odnosu sa partnerom. Nemojte da se ljutite ako vam ne ugađa previše, nego gledajte da cijenite male stvari. Što se posla tiče zarada možda neće da dođe baš na lak način. Imate velike prohtjeve, a to vas i muči, jer nikako da se zadovoljite postignutim. Nemojte da pravite neke velike promjene jer ćete onda da imate dosta neizvesnih situacija na radnom mjestu. Držite se oprobanog recepta za uspjeh.

Blizanci

Željni ste izazova, dokazivanja, ali želite i da se zaljubite. Previše svega u jednoj nedelji može da dovede do toga da ništa ne uradite baš savršeno. Razmislite koja vam osoba baš odgovara za vezu, a a ne srljajte u nešto što vam ne odgovara. Tako ćete da spriječite da ulažete vrijeme u nešto što nema budućnost. Ako ste zauzeti, onda ćete možda imati veću potrebu za slobodom. Popričajte sa partnerom o svemu što vas muči, ne držite ništa u sebi. Sada je vrijeme za rješavanje problema. Mogući su poslovni kontakti, ali je najbolje da sarađujete sa osobama sa kojima ste već imali dobru saradnju.

Rak

Postoji mogućnost da se u vaš život vrati neka osoba iz prošlosti. Preispitajte se dobro da li vam to stvarno odgovara. Budite iskreni prvenstveno prema sebi. Ako ste zauzeti, osjećaćete odgovornost prema partneru, životu koji imate, a ništa vam neće teško pasti. Preosjetljivi ste, ali pokušajte da uz razgovor sa partnerom možete da riješite svaki problem. Vrijeme je za kompromis. Prihvatite povećan broj obaveza. Ne raspravljajte se sa kolegama, nego kada vidite da sa nekim ne možete da radite, povucite se. To je najpametnije i najbolje za vas.

Lav

Osoba koja vam se dopada možda nije blizu vas ili je fizički nedostupna, ali to ne treba da vas spriječi da obratite pažnju na nekog ko je blizu vas i želi da vam privuče pažnju. Vrijeme je da možda uđete u neku novu priču. Ako ste zauzeti, treba da učvrstite postojeću vezu. Sigurni ste u svoja osjećanja i ljubav cvjeta, nemate nikakve probleme. Na poslu će sve da zavisi od vašeg angažovanja, tako da možete jako lako da napredujete. Razmislite na koji način možete da realizujete svoje ideje, a možda ne bi bilo loše da se odreknete nekih zadovoljstava dok traje radna nedelja. Više rada, a manje uživanja se savjetuje.

Djevica

Ne smijete da zanemarite poslovne aspekte, da biste se lako približili ostvarenju svojih ciljeva za ovu nedelju. Budite ambiciozniji nego inače. Tokom vikenda napunite baterije, odmorite se, nemojte da ugrozite svoje zdravlje zbog previše posla. Slobodni, imaćete dosta kontakata, ali naročito to može da bude sa osobama koje nisu iz vašeg mjesta ili zemlje. Skloni ste flertu. Neko će posebno da se potrudi oko vas, ne zanemarite pažnju. Zauzeti, razmislite da li možete na odmor sa partnerom. Tako ćete moći da osvježite svoju vezu. Možete da se osetite sjajno ako se samo malo potrudite.

Vaga

Prilično ste umorni i niste fleksibilni kao inače. Potrudite se da date sve od sebe na poslu. Skloni ste kompromisima sa kolegama. Ipak, ne opuštajte se tako lako jer ne znate kako će da teče sve što se tiče zadataka na poslu, pa budite spremni. Slobodni, ne želite ništa da mijenjate i najradije ne biste ove nedelje da uđete u neku novu vezu. Ako ste zauzeti, zvijezde su vam naklonjene. Ako vas nešto muči u vezi, možda nije to više vaša priča. Ako to nije slučaj, ne ulazite u nepotrebne rasprave.

Škorpija

Uživajte u svojoj slobodi, ne ulećite u nešto novo. Raskrstite sa svojom prošlošću i okrenite se novim događajima. Ako ste zauzeti, konačno ćete imati priliku da uvidite da li je partner stvarno iskren prema vama. Moći ćete da učvrstite vaš odnos sa partnerom. Uspjeh nije siguran ove nedelje. Nećete morati da brinete i ne očekujte nikakve probleme na poslu. Neke kolege zaobiđite i neke stvari prećutite u drugoj polovini nedelje da ne bi došlo do problema.

Strijelac

Slobodni, imaćete šansu da upoznate neke zanimljive osobe. Pusite ljude da vam priđu, nemojte da budete previše zatvoreni. Može da se razvije neka romantična priča iz svega. Zauzeti, popuštali ste previše partneru, ali sada nemojte to više da radite. Partner vam svakako ugađa u svemu. Uživajte u ljubavi. Moguće su neke promjene na poslu, ali vi nećete previše da radite i to je u redu. Ne morate stalno da dajete sve od sebe na poslu, budite umjereni.

Jarac

Neka zanimljiva starija osoba vam priuvlači pažnju. Ne dozvolite da propustite priliku za neku ljubav. Ipak, veoma ste romantični i komplimenti vam prijaju ove nedelje. Zauzeti, nije lako bilo kome da izdrži sa vama. Veoma ste zahtjevni, ali ne pretjerujte jer niko neće baš sve da trpi. Idite negdje za vikend sa partnerom. Razmišljate da li da se opustite ili da date sve od sebe na poslu. Potrudite se da završite obaveze na vrijeme, jer sada svako odlaganje dovodi vas do neuspjeha. Nije vam potrebna pomoć drugih ljudi, lako dolazite do dobrih rezultata.

Vodolija

Tačno znate šta hoćete u ljubavi, ali nije uvijek to bitno, ako ne želite da se pokrenete. Neće sve do samo da se desi. Ne brzajte sa ulaskom u vezu, nego bolje ostanite sami ako vam to prija. Zauzeti, odnos sa partnerom će da se produbi, postaće ozbiljniji. Budite zahvalni za dobre aspekte i ugodite partneru i sebi, uživajte više. Vraćate se na neke stare saradnje, to vam više odgovara nego nove poslovne prilike. Zbog premora možete da izgubite volju da radite pa iskoristtite vikend da se odmorite.

Ribe

Ako niste u vezi, neka osoba koja vam se dopada će ponovo da bude aktuelna u vašem životu. Budite tolerantni i strpljivi da biste održali tu privlačnost i da biste mogli da ostvartite ozbiljniju vezu. Zauzeti, dosta ćete da budete ometeni poslom, pa to može da se prenese na odnos sa partnerom. Ne dozvolite da veza trpi zbog toga. Što se posla tiče, naporno vam je dosta da budete u toku sa svim dešavanjima. Opterećeni ste finansijama koje nisu baš stabilne. Sada je vrijeme da odradite stvari koje niste htjeli ranije, sa kojima kasnite, jer nećete imati dosta drugih prilika da realizujete zaostale planove.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6774 pregleda