Pročitajte nedjeljni horoskop za period od 25. do 31. oktobra

    4 sedmice pre 375 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Očekujte uspjeh ove nedjelje. Dobro se osjećate, ali jedino vas nervira što sve zavisi od drugih. Morate da se opustite i da pustite da se stvari dešavaju same od sebe. Isplatiće se sav trud. Veoma ste romantični. Slobodni, moguć je flert ili neki iznenadni ulazak u vezu.

Bik

Moguća je neka nova saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mjesta. Budite optimistični. Lakše ćete da sarađujete sa ženskim osobama. Budite ljubazniji prema drugima da biste uspjeli da sve odradite na vrijeme. Pričljivi ste, ali bi trebalo da budete ipak diskretniji. Odlično se osjećate u vezi. Slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu koja će da vam se svidi.

Blizanci

Nemate dovoljno energije za sve što ste isplanirali. Ova nedjelja nije dobra za nove početke. Bitno je da budete odgovorniji prema novcu i da pazite na šta trošite novac. Razmislite da li baš morate da svakom kažete sve što mislite. Ove nedjelje bićete skloni flertu. Zauzeti, radite nešto novo zajedno da biste popravili odnos sa partnerom.

Rak

Ova nedjelja biće zanimljiva. Slobodni, potrudite se ove nedjelje oko osobe koja vam se dopada duže vrijeme. Moguće je vraćanje neke osobe iz prošlosti, ali to nije preporuka. Veoma ste osjetljivi i romantični. Zauzeti, sve ide kako treba. Što se posla tiče bilo bi dobro budete vrijedniji nego inače, jer ove nedjelje morate da budete veoma kreativni i fokusirani. Druge kolege mogu da budu zamjerljive I da dođe do rasprava ako ne date sve od sebe.

Lav

Jako ste agilni i to svi vide oko vas. Izbalansirajte vrijeme koje treba da utrošite za određene obaveze. Ne dozvolite da vas neko remeti na radnom mjestu. Partnerski odnosi su jako dobri. Veoma ste komunikativni, pa je bitno da nađete osobu sličnu sebi. Ako ste zauzeti, poradite na komunikaciji sa partnerom, recite šta vam se ne dopada u odnosu i šta biste mogli da popravite zajedno.

Djevica

Ova nedjelja je idealna za ljubav i posao. Partner ili osoba kojoj se sviđate sve radi za vas. Vrijeme je za ljubav jer dobijate svu pažnju svijeta od drugih ljudi. Moguća je povišica ili ćete bar da vidite naznake za napredak. Pazite samo da ne pretjerujete sa trošenjem. Budite umjereni u svemu.

Vaga

Nesigurni ste u sebe. Bitno vam je da pokažete šta sve možete da postignete. Kolege vas poštuju i od pomoći su. Teško vam ide napredak što se tiče novca. Zauzeti, ne ugrožavajte povjerenje partnera. Slobodni, avanture su moguće ili ćete da zadržite svoj status. Potrudite se da ne brzate sa ulaskom u vezu sa osobom koja vam ne odgovara potpuno.

Škorpija

Nije dobro da započinjete neku novu vezu, ako ste slobodni. Neka osoba sa kojom imate prijateljski odnos može da pokaže svoju naklonost. Ako ste u vezi, izbjegavajte ljubomorne scene. Imajte razumijevanja za partnera ako je pod stresom. Što se posla tiče, veoma ste napeti. Ne ide vam sve lako, ali je potrebno da se ubrzate. Neka nova ideja može da pomogne što se tiče posla, pa biste primjenom mogli sve brže da završite.

Strijelac

Konačno bi trebalo da uradite nešto što ste odavno planirali da biste ostvarili napredak na poslu. Ne čekajte da neko drugi ugrabi priliku. Ubrzajte se sa izvršavanjem zadataka. Što se ljubavi tiče i dalje je napeto i mogu da se vrate stare ljubavi. Ako ste u vezi, budite otvoreni za rješavanje problema, jer neki nesporazum može da bude veći nego inače. Kompromis je rješenje. Napeti ste, pa bi bilo dobro da se bavite nekim sportom, hobijem ili makar da šetate.

Jarac

Budite tolerantni prema drugima. Mogući su problemi na poslu. Neće ići lako saradnja sa drugima. Usporeni ste pa vam nije lako da riješite sve probleme. Ipak, vaš uspjeh zavisi samo od vas. Poštujte rokove. Što se ljubavi tiče, strastveni ste. Ako ste slobodni, jedino ako upoznate neku novu osobu tokom vikenda možete da razmislite da li ćete da promijenite status.

Vodolija

Potrudite se da date svoj maksimum na poslu. Neke stvari treba da provjerite više puta. Usporite sa previše planova, držite se prioriteta. Nije vrijeme za nove početke. Održite stabilnost na poslu. Što se tiče ljubavi, preko neke bliske osobe možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Ako ste zauzeti, partner može da vam dosta pomogne u vezi sa planovima koje imate za budućnost, da konačno jasnije vidite svoje ciljeve. Imate podršku i neizmjernu ljubav s njegove strane.

Ribe

Dosta ste okrenuti ka sebi. Najradije ne biste ni sa kim pričali o svojim privatnim problemima, ali sa partnerom možete da budete otvoreni. Ako ste slobodni, onda preko posla je moguće poznanstvo, ali i neka osoba koja nije iz vašeg mjesta može da vam bude zanimljiva. Na poslu su stvari prilično uzburkane, ali ne bi trebalo da pravite neke veće promene na radnom mjestu. Štednja se podrazumijeva, a uzimanje nekih pozajmica ili kredita nije preporučljivo. Radite koliko možete, da biste održali postojeće stanje. Nije idealna nedjelja za novine u poslu.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6928 pregleda