PROLJEĆNI HOROSKOP: Evo koji znakovi će najviše UŽIVATI

  • 3 sedmice pre
  • 308 pregleda
  • Izvor: kolektiv.me

Za mnoge najljepše godišnje doba, proljeće, mnogima donose lijepe vijesti. Biće onih koji neće imati toliko sreće,…

Ovan

Proljeće će početi zanimljivo za vas, sa nekoliko iznenađenja. Ovo je vaše doba godine i osjećaćete se energično i pozitivno. Međutim, morate biti oprezni tokom marta zbog negativnog uticaja retrogradnog Merkura.

Mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka osjećaće se loše zbog mračnog uticaja ove planete. Daćete sve od sebe da se sjetite lekcija koje ste naučili prošle godine. Izdržavate svaku poteškoću sa velikom hrabrošću i nećete dozvoliti da vam išta ukrade osmjeh ovog proljeća.

Bik

Ovog proljeća biće vam potrebna nevjerovatna odlučnost jer ćete proći kroz velike promjene. Moraćete da preuzmete odgovornost za mnoge stvari koje se događaju kod kuće, na poslu ili u ljubavnoj vezi.

Od vas se zahtijeva da donesete veoma teške odluke. Ako niste zadovoljni, sada je pravo vrijeme da promijenite sve što vas muči i brine. Sreća će se pojaviti kada se malo više posvetite sebi.

Blizanci

Finansijski problemi će vas spriječiti da učinite sve što ste željeli da uradite ovog proljeća, ali ne dozvolite da vas to pokvari i udalji od važnih ciljeva.

Imate nevjerovatnu moć prilagođavanja i lako možete da pronađete rešenja za probleme. Zvijezde vas tokom maja pripremaju za divna iznenađenja i srećnije životne okolnosti. Iskoristite ovaj period.

Rak

Spremni ste da započnete nešto novo na životnom putu i ​​ne morate dva puta da razmišljate o tome koju strategiju da preduzmete. Bilo da je riječ o problemima u vezi, porodičnoj vezi ili poslu, lako možete riješiti sve probleme.

Umorni ste od čekanja da se nešto promijeni i zahtjevi okoline. Sada je vrijeme da stvari uzmete u svoje ruke. Ovo će proljeće biti pomalo naporno jer ćete biti neprestano zaokupljeni raznim odgovornostima. Ali rad će se isplatiti.

Pomiješani osjećaji i strahovi od promjene otežaće vam stvari. Vaše raspoloženje se mijenja i to će stvoriti probleme na profesionalnom i ljubavnom polju.

Međutim, mudri Lavovi će uspjeti da prevaziđu ovu krizu i čitavu situaciju. Poslušajte savjete bliskih prijatelja, možda će vam trebati promjena. Pokušajte da popravite sve što vas sprečava na putu do sreće.

Djevica

Velike promjene vas očekuju ovog proljeća. Ali ne brinite, jer su sve pozitivne. Proljeće vam donosi novu, osvježavajuću energiju i zračićete predivnim vibracijama.

Blistaćete i u privatnom i u poslovnom životu, a vaša kreativnost i dinamičnost doći će do izražaja. Vjerujte u sebe i uspjeh je pred vama. Jedino upozorenje za ovo proljeće je pregledavanje finansija tokom marta.

Vaga

Proljeće vam donosi velike koristi. Spremni ste da uzmete sudbinu u svoje ruke i kontrolišete svaki aspekt svog života. Ako želite da učinite nešto sjajno za sebe i svoju budućnost, proljeće je idealno vreme za takav poduhvat.

Postajete ambiciozniji i uspješniji u oblastima ljubavi i finansija. Ovo proljeće je savršeno vrijeme za pokretanje sopstvenog posla. Jedina prepreka su dileme i nesigurnost vaših odluka. Ali uz malo podrške bliskih ljudi, možete savladati svaku prepreku.

Škorpija

Iako je proljeće doba ljubavi i leptira u stomaku, suočeni ste sa nekim ljubavnim problemima. Veoma ste disciplinovani i želite da slijedite svoja pravila u svakom koraku dana, tako da ćete imati puno uspjeha kada je u pitanju posao.

Kada se osjećate zaglavljeni u situaciji, Mars i Saturn će vam pomoći da izađete pobjednički bez obzira koliko su teške okolnosti. Imaćete nevjerovatno poboljšanu intuiciju, zato slušajte svoj unutrašnji glas.

Proljeće je posebno vrijeme za vas. Očekuje vas strastvena romansa i nevjerovatan uspjeh. Važno je samo da pratite tok svog života i da razmišljate pozitivno.

Imate impresivnu energiju, imate sjajne ideje i nemate problema da ih dijelite. Počnite da vjerujete u sebe, a samopoštovanje je najvažnija snaga koju možete imati.

Jarac

Vrijeme je za osmijehe jer ste jedan od najsrećnijih horoskopskih znakova ovog proljeća. Zvijezde vam donose radost u svim slojevima života. U aprilu će vam Mars i Saturn dati dodatnu energiju koja vas tjera da ispunite važan poslovni projekat.

Maj vam donosi napredak u oblasti finansija, a takođe će biti i najbolje vrijeme u 2020. godini za poboljšanje vašeg finansijskog stanja. Na poslu vas očekuju zanimljive ponude, a porodične veze nikada nisu bile bolje.

Vodolija

Imate loše vijesti ovog proljeća, ali dobra vijest o finansijama će spasiti situaciju. Bićete zbunjeni i nećete imati jasno definisane ciljeve. Srećom, imaćete veliku podršku vašeg partnera za svaku odluku.

Podijelite svoje probleme i poteškoće sa najmilijima. Važan savjet može da vas izvuče iz problema.

Ribe

Proljeće će biti veoma napredan period, ali očekujete povećan nivo stresa u maju. Tokom ovog mjeseca imaćete neke emotivne i profesionalne turbulencije. Usresredite se na planove koji mogu poboljšati vaš rad i porodični život.

Kombinacija intuicije i kreativnosti je impresivna, tako da ćete imati nove poslovne ideje. Vaš najveći izazov ovog proljeća biće nedostatak samopouzdanja i hrabrosti za donošenje velikih odluka.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.