Prosidba za početak nove godine

  • 3 mjeseca pre
  • 571 pregleda
  • Izvor: antenam.net

To što je 2020-ta prestupna godina, nije obeshrabrenje za pravu ljubav. Za jednog od 800 gostiju na dočeku Nove u hotelu Splendid – Arsenija Miketića početak druge decenije ovog milenijuma, bio je idealan momenat da zaprosi djevojku. Publika je nagradila njegov gest dugim aplauzom, a dok ih je sa scene bodrila Neda Ukraden, osoblje hotela je upotpunilo scenu tortom i vatrometom.

Djevojka je naravno rekla DA. 

Neda Ukraden, koja je uz svoje najveće pop hitova, koji su obilježili pop muzike ex yu prostora, otpjevala i hitove Tine Tarner ali i brojnih drugih inostranih izvođača inostrane scene .

“Ozbiljno sam pripremala ovaj nastup kako bih odgovorila glamuru po kojem je ovaj divni hotel prepoznatljiv. Publika me je nagradila iskrenom emocijom i na tome sam im veoma zahvalna jer sam se trudila da veselo i srećno zajedno počenmo Novu godinu , a naročito sam srećna zbog još jedne vjeridbe na svom koncertu”, izjavila je Neda Ukraden nakon nastupa.

Neda Ukraden će se i večeras na bini pridružiti glavnoj zvijezdi večeri Pteru Grašu koji nakon 5 godina ponovo nastupa u Splendidu.

“Ovo je 14-ti put od otvaranja da hotel Splendid Conference&Spa Resort organizuje doček Nove godine i već sada smo zadovoljni rezultatom. Svi aranžmani do 6. januara su prodati, a prije sedmicu smo u prodaju pustili i nešto pojedinačnIh ulaznica za koncerte Petra Graša i Harisa Džinovića , koji nas očekuju do 3. januara. Muzički koncept smo upotpunili asovima iz svog muzičkog faha i naši dugogodišnji ali i novi gosti su to nagradili svojim prisustvom”, kazala je PR MANAGER hotelske grupe Montenegro stars Maja Vukićević.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.