Puktovi za masovnu vakcinaciju Dom Vojske i fiskulturna sala OŠ „Ristan Pavlović“, roditelji apeluju da komisija opet razmisli o sali

    5 dana pre 564 pregleda Izvor: pvportal.me

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da će punktovi za masovnu vakcinaciju građana u Pljevljima od 20. aprila biti u Domu Vojske i fiskulturnoj sali OŠ „Ristan Pavlović“, našem portalu obratilo se više roditelja OŠ „Ristan Pavlović“. Oni pozivaju komisiji koja je odredila punktove da još jednom razmisle o fiskulturnoj sali OŠ „Ristan Pavlović“.

Pošto se sportske utakmice igraju bez publike, jedan od punktova bi mogao biti hol Sportskog centra „Ada“, koji posjeduje i parking, takođe predlažemo komisiji da obiđe i zgradu Atlas banke u centru grada koja je prazna, zatim poslovne prostore nekadašnje Agencije za stambeno poslovni fond….Šta će biti kada ostala djeca krenu u školu, šta će se dešavati kada srednjoškolci krenu u školu, da li će se školsko dvorište pretvoriti u parking….? Takođe veliki broj djece u školu dolazi iz pravca Ulice Vuka Kneževića i prolazio bi pored ulaza u salu i na taj način ometao vakcinaciju. Uz dužno poštovanje svima koji u ovo teško vrijeme misle o našem zdravlju, uz veliku zahvalnost na tome što su obezbjeđene vakcine za sve građane Crne Gore, molimo Vas da još jednom razmislite o lokaciji za vakcinacaju. Mi kao roditelji apelujemo na sve da se vakcinišu jer samo na taj način možemo izborimo sa opakim virusom koji je u Crnoj Gori odnio preko 1 300 života, navodi se između ostalog u apelu roditelja OŠ „Ristan Pavlović“ koji je upućen našem portalu.

Kako saznajemo planirano je da četiri punkta, za masovnu vakcinaciju budu u Domu Vojske, a četiri u sali OŠ „Ristan Pavlović“. Vakcinacija će se pored tih punktova i dalje obavljati u Domu zdravlja.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 13. april

12. aprila 2021. 20:30

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 20046 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8285 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7471 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7386 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7245 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7037 pregleda
%d bloggers like this: