Radnička partija: DPS-u opet lični interesi ispred interesa građana

    1 sedmica pre 92 pregleda Izvor: RTCG

U većini opština Crne Gore u kojima su 23. oktobra održani lokalni izbori građani nemaju mogućnost da dobiju jednokratnu novčanu pomoć od Centra za rad i socijalno staranje, jer izborni proces nije priveden kraju, saopštili su iz Radničke partije.

„Veliki broj građana posebno na sjeveru očekuje da dobije novčanu pomoć usljed liječenja od težih oboljenja, ili obezbjeđivanja osnovnih životnih namirnica i ogrijeva. Najviše prigovora za izborni proces ima gubitnička Demokratska partija socijalista koja opstruira izbor sudija Ustavnog suda“, naglasili su iz Radničke partije, čiji je predsjednik Maksim Vučinić. 

Kako su naveli, i ovoga puta su DPS-u lični interesi ispred interesa građana, sada je to jasno kao dan.

„Zbog samovolje autokratske partije Mila Đukanovića naše institucije su blokirane, a kao i uvijek građani Crne Gore su žrtve takvog ponašanja. Pitamo se do kada će biti tako stanje. Građani a posebno oni najugroženiji ne smiju biti taoci politike niti samovolje jedne političke partije.Nadamo se da će 28. novembra svi u Skupštini Crne Gore izglasati sudije Ustavnog suda, kako bi se omogućilo funkcionisanje sistema, u suprotnom svi oni koji budu protiv, direktno utiču na destabilzaciju države i koče evropski put Crne Gore“, poručili su iz Radničke partije. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

PV Informer
%d bloggers like this: