Radovi na 20 hiljada kvadrata ulica

    2 meseca pre 403 pregleda Izvor: dan.co.me

Za sanaciju oštećenja na kolovozu na ukupno sedamdeset ulica u Pljevljima lokalna uprava ove godine opredijelila je 248 hiljada eura. U lokalnoj upravi smatraju da će ta sredstva biti sasvim dovoljna da se saniraju najveća oštećenja na kolovozu i da se građanim Pljevalja omogući nesmetano saobraćanje. Za uzvođača radova na ovom poslu izabrana je kompanija „Crnagoraput”, a iz lokalne uprave kažu da je neophodno sanirati 20 hiljada kvadrata kolovoza. Najveći dio posla, kako tvrde, biće urađen u naseljima Ševari i Guke.

-Ove sezone asfaltiranje je predviđeno na sedam saobraćajnica širine 3 do 4 metra. U tim ulicama biće omogućen savremeni prilaz kućama, prije svega u naseljima Ševari i Guke, ali i u ostalim djelovima grada- saopšteno je iz lokalne uprave uz tvrdnju da će se po okončanju ovih poslova unaprijediti kvalitet gradskih ulica, te de će se i naredne godine nastaviti sa sličnim poslovima „kako bi grad ima moderne i funkcionalne saobraćajnice”.

U lokalnoj upravi tvrde da će svi poslovi biti uspješno završeni do kraja građevinske sezone. Kažu i da su posebno ponosni na radove na dijelu zaobilaznice u naselju Ševari gdje će, kako kažu, biti sanirano četiri i po hiljade kvadrata kolovozne površine.

– Nadamo se da će građani i svi učesnici u saobraćaju biti zadovoljni kvalitetom izvedenih radova- poručuju iz lokalne uprave.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6815 pregleda