Radunović: SDP pokušava da produbi jaz između pobjednika izbora kako bi širio svoju šovinističku politiku

    6 dana pre 76 pregleda Izvor: PV Informer

Kristalno je jasan prioritet SDP-a, kako u Vladi, tako i u Parlamentu, da pokuša što više da produbi jaz između stranaka pobjednica izbora 30. avgusta, kako bi se mogućnost njihove eventualne saradnje svela na minimum, a time sebi omogućili da, uz minornu podršku građana, šire svoju šovinstičku, nacional-socijalističku politiku. Kroz tu prizmu treba posmatrati i poslednju izjavu Konjevića o „nuđenju DF-a“, tvrdi poslanik ovog saveza Slaven Radunović.

„Zna odlično predsjednik SDP-a da uključivanje Demokratskog fronta u donošenje najvažnijih odluka, za koje je potrebna dvotrećinske većina, eliminiše mogućnost da DPS i SDP ponovo biraju, kao u vrijeme najveće ljubavi, razne kriminalce na najvažnije funkcije, koji bi, kao, trebalo da sprovode vladavinu prava“, ističe Radunović.

Dodaje da će „razne Medenice, Katnići, Jovanići i slični produkti DPS-SDP zakonodavnih aktivnosti biće ružna prošlost Crne Gore, koliko god se Konjević trudio da „naljuti“ DF, kako bi se isključio iz odlučivanja, a njima i DPS omogućio da rehabilituju kriminalnu mrežu u pravosuđu“.

Takođe, Radunović je poručio svima koji, kako tvrdi, svoj legitimitet da kadriraju baziraju na činjenici da su zaposjeli fotelje protivno volji građana, da je svaki stručnjak koji je predložen od strane DF-a ili neke druge stranke pobjednice, dobio šansu da pokaže šta zna jer je tako većinski želio narod na prethodnim izborima, a ako je svojim radom i rezultatima ispunio očekivanja, treba da zadrži funkciju, jer je to u skladu sa izbornom voljom i na opštu dobrobit.

„I obrnuto, svako političko imenovanje „po dubini“ nekog iz DPS-a ili njegovih dugogodišnjih satelita, silovanje je izborne volje i veliki rizik za državnu kasu“, zaključio je Radunović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: