Realizovana obuka “Poboljšanje kvaliteta i inkluzivnosti obrazovanja u digitalnom okruženju”

    2 meseca pre 338 pregleda Izvor: Facebook

Obuka “Poboljšanje kvaliteta i inkluzivnosti obrazovanja u digitalnom okruženju” realizovana je tokom školske godine. 2021/22. Obuka je obuhvatala po tri modula u trajanju od dva dana i prisustvovalo je 25 članova osoblja, članova administracije, stručnog službe i nastavnog osoblja.

S obzirom da je projekat urađen u saradnji sa UNICEF-om i da je naša škola prepoznata kao reprezentativni učesnik treninga, u srijedu 21. 9, predstavnica UNICEF-a, Dominika Safin i Ministarstvo obrazovanja, Nevena Cabrilo, posjetili su školu.

Fokus posjete bio je na ocjenjivanju naučenog i primjenjenog, kao i opštem pristupu nastavi u vrijeme korone (podrška učenicima, rad sa roditeljima, kreiranje individualizovanih načina učenja, alata i strategija za podršku svim učenicima, razumijevanje razlika u kojima učenici uče itd. ).

Evaluacija je podrazumijevala intervjue sa učesnicima, prezentaciju urađenih aktivnosti, mišljenja o gore navedenim temama, a vezano za organizaciju školskog rada i nastave, kao i podršku koju treba pružiti školi i u vrijeme pandemije i sličnih okolnosti.

Škola je formirala Tim i izradila Akcioni plan za “Poboljšanje kvaliteta i inkluzivnosti obrazovanja u digitalnom okruženju” koji je dio Godišnjeg plana rada škole.

09/11/2022 u 09:09

วิธี สมัคร pg slot สมัครง่าย ผ่านระบบอัตโนมัติ 3 วินาที ทำให้ทุกคนเพลิน ไปกับการเล่น pgslot สล็อต ได้ทุกหนทุกแห่ง ส่วนวิธีการลงทะเบียนนั้น ไม่ยุ่งยากเหมือนอย่างที่คิด

Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

PV Informer
%d bloggers like this: