RUDAR domaćin Petrovcu

    1 mjesec pre 178 pregleda Izvor: pobjeda.me

Fudbaleri Rudara sa pobjedničkim ambicijama dočekuju Petrovac u drugom vezanom meču pod Golubinjom.

U prošlom su slavili protiv Titograda (3:1), a u međuvremenu su imali tri sedmice da podignu kondiciju i još bolje uigraju linije tima.

Samopouzdanje je na nivou nakon trijumfa u prethodnom kolu. Mnogo nam znači ta pobjeda i vjerujem da će uticati na naše izdanje i igru, počev od današnjeg duela sa Petrovcem. Imali smo sedmicu više za rad nakon što nam je odložen prošli duel zbog obaveza Zete u Evropi. Trenirali smo jako, a da smo bolji nego što smo bili – treba da potvrdimo na terenu – rekao je trener Pljevljaka Vuko Bogavac, koji nastavlja:

Petrovac je tim koji će se, kao i mi, boriti za opstanak. Domaćini smo i protiv direktnih rivala moramo da idemo na pobjedu. Oni su do sada dva puta igrali na strani i osvojili po bod. Biće mnogo teško. Respektujem ih kao ekipu, a takođe i njihovog trenera Vukčevića, koji radi odličan posao od kada je stigao pod Malo brdo. Potrudićemo se da odigramo najbolje što možemo, a vjerujem da onda ni rezultat neće izostati – ističe kormilar prvoligaša sa sjevera.

Dva boda iz tri kola nijesu naročito dobar učinak, ali za Petrovac takav skor na startu prvenstva nije razočaravajući.

,,Nebo-plavi“ su u gostima remizirali sa Sutjeskom i Titogradom, dok su kod kuće poraženi od Podgorice, jedine ekipe sa maksimalnim učinkom.

Imali smo tri teška protivnika i zadovoljni smo rezultatima u dosadašnjem toku sezone. Dosta igrača je otišlo iz Petrovca tokom ljeta, neki od nas stigli su kasnije, tako da smatram da su prethodni rezultat dobar signal pred naredne izazove – rekao je Nikola Zvrko, strijelac pogotka za remi sa Titogradom u prošlom kolu.

Susret počinje u 18 časova.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6772 pregleda