RUDAR domaćin Petrovcu

    1 godina pre 279 pregleda Izvor: pobjeda.me

Fudbaleri Rudara sa pobjedničkim ambicijama dočekuju Petrovac u drugom vezanom meču pod Golubinjom.

U prošlom su slavili protiv Titograda (3:1), a u međuvremenu su imali tri sedmice da podignu kondiciju i još bolje uigraju linije tima.

Samopouzdanje je na nivou nakon trijumfa u prethodnom kolu. Mnogo nam znači ta pobjeda i vjerujem da će uticati na naše izdanje i igru, počev od današnjeg duela sa Petrovcem. Imali smo sedmicu više za rad nakon što nam je odložen prošli duel zbog obaveza Zete u Evropi. Trenirali smo jako, a da smo bolji nego što smo bili – treba da potvrdimo na terenu – rekao je trener Pljevljaka Vuko Bogavac, koji nastavlja:

Petrovac je tim koji će se, kao i mi, boriti za opstanak. Domaćini smo i protiv direktnih rivala moramo da idemo na pobjedu. Oni su do sada dva puta igrali na strani i osvojili po bod. Biće mnogo teško. Respektujem ih kao ekipu, a takođe i njihovog trenera Vukčevića, koji radi odličan posao od kada je stigao pod Malo brdo. Potrudićemo se da odigramo najbolje što možemo, a vjerujem da onda ni rezultat neće izostati – ističe kormilar prvoligaša sa sjevera.

Dva boda iz tri kola nijesu naročito dobar učinak, ali za Petrovac takav skor na startu prvenstva nije razočaravajući.

,,Nebo-plavi“ su u gostima remizirali sa Sutjeskom i Titogradom, dok su kod kuće poraženi od Podgorice, jedine ekipe sa maksimalnim učinkom.

Imali smo tri teška protivnika i zadovoljni smo rezultatima u dosadašnjem toku sezone. Dosta igrača je otišlo iz Petrovca tokom ljeta, neki od nas stigli su kasnije, tako da smatram da su prethodni rezultat dobar signal pred naredne izazove – rekao je Nikola Zvrko, strijelac pogotka za remi sa Titogradom u prošlom kolu.

Susret počinje u 18 časova.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 20. septembar

19. septembra 2021. 21:55

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 26096 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11626 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 10794 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 10155 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 9349 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 8848 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8565 pregleda
%d bloggers like this: