Sa vidikovca na Golubinji puca pogled na ljepša Pljevlja

    1 godina pre 746 pregleda Izvor: PV Informer

Postavljen je novi hladnik na vidikovcu na Golubinji, sa kojeg se pruža prelijep pogled na Pljevlja. Poglede na ljepša Pljevlja treba što više da promovišemo, a ovakva mjesta da uređujemo sa parkovskim mobilijarom koji upotpunjuje sadržaj naših vidikovaca i park šuma i podižu konfor i bezbjednost posjetilaca ovakvih prostora.

Ovaj drveni parkovski mobilijar je estetski uklopljen u prostor i treba da služi posjetiocima vidikovca i rekreativcima za predah uz lijep pogled na svoj grad, a poželjno ih je postaviti i na Bogiševcu, kao i u park šumi na Gukama, jer mjesta za odmor ne mogu biti suvišna i nekorisna. Što budemo više naš grad sagledavali iz ljepših uglova možda ćemo ga više i voljeti i čuvati. 

NVO Da zaživi selo uređuje vidikovac Golubinja i izletište Vodice, u sklopu projekta “Uređenje park šume Vodice i vidikovca Golubinja”, podržanog od Opštine Pljevlja u okviru kojeg su postavljena 3 hladnika (2 na izletištu Vodice i 1 na vidikovcu Golubinja) i Javnog rada “Uređenje park šume Vodice i Golubinja”, podržanog od ZZZCG u okviru kojeg je uposleno 5 lica sa evidencije Biro rada Pljevlja koji su radili na ovim poslovima.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6600 pregleda