exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Život-i-stil

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 155

Nestao 1999. godine, pronađen živ i zdrav nakon 20 godina


Nestao 1999. godine, pronađen živ i zdrav nakon 20 godina

Simon Lembi, porijeklom iz Angole, imao je svega 14 godina kada je 1999. godine nestao u Belgiji. Iako je bio evidentiran da je “mrtav”, pronađen je živ i zdrav nakon skoro pune dvije decenije.

 

Lokalni mediji objavili su kako je Lembi nestao iz njegove kuće 1999. u Sent Gilesu, opštini u glavnom gradu Briselu. Izašao je vani i nikada se nije vratio. Za njim je pokrenuta potraga, a obzirom da nije pronađen u zvanične podatke je tada zaveden kao “mrtav”.

Riječ je o jednom od najstarijih dosijea o nestanku u ovoj zemlji.

 

Simonova majka Meri Džejn izjavila je 2015. u intervjuu za lokalni list o nestanku njenog sina. Prema riječima majke, Simon je 12. novembra 1999. oko 17 sati pitao da li može da gleda televiziju u društvenom centru u Parmestratu, samo pet minuta hoda od kuće, koje je i jedino mjesto za koje je znao u susjedstvu. Majka mu je dozvolila da izađe, a od tada više nije vidjela sina.

Iako su pretpostavke u tom smjeru postojale, mediji navode kako Lembi nije bio otet. Pronađen je živ i zdrav u jednoj evropskoj zemlji, koja nije otkrivena. Danas ima 33 godine.

Briselski zvaničnici će u vezi s ovim slučajem danas organizovati i konferenciju za novinare na kojoj će biti poznato više detalja o sudbini Simona Lembija.

Ono što je poznato jeste da je Lembi s porodicom 1999. godine iz Angole emigrirao u Belgiju. Nestao je svega sedam dana po dolasku u ovu zapadnoevropsku zemlju.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 448855


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja