exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 2379

Šumar osumnjičen da je nanio štetu Upravi za šume u iznosu od preko 13 hiljada eura


Šumar osumnjičen da je nanio štetu Upravi za šume u iznosu od preko 13 hiljada eura

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv D.G (41) iz Pljevalja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio koruptivno krivično djelo
zloupotreba službenog položaja u sticaju sa krivičnim djelom nesavjestan rad u službi, i na taj način oštetio Upravu za šume u iznosu od preko 13.600 eura, saopšteno je iz Uprave policije.

“Sumnja se da je D.G. tokom 2018. godine, koji je zaposlen kao šumar u Upravi za šume u Pljevljima, prekoračio granice službenog ovlašćenja i doznačio više stabala lišćara u ukupnoj količini od 85,34 m3 i četinara u ukupnoj količini od 69,95 m3 u GJ Bukovica, a koja nijesu pritom unijeta u knjige doznake i prijema nego su uprkos tome posječena i odvezena, čime je pričinio štetu Upravi za šume u iznosu od 6.347,42 eura”, navode u Upravi policje.
 
Tokom istrage policija je došla do saznanja da je D.G. tokom 2018. godine, osim navedenog, propuštanjem nadzora na čuvanju šuma očigledno nesavjesno postupao, iako je bio svjestan da usljed toga može nastupiti šteta, pa je u reonu Bukovice bespravno  posječeno 229,64 m3 lišćara i 21,23 m 3 četinara, ukupne vrijednosti 7316,02 eura.

“Ukupna šteta koju je D.G. pričinio Upravi za šume iznosi 13.663,44 eura”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 448793


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja